RAF Ürün Dergisi’nin 85. Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından yayınlanan Türkiye'nin ilk ürün dergisi RAF, yayın hayatına başladığı günden itibaren mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

RAF Ürün Dergisi’nin 85. sayısı, ürün tanıtımları ve proje dosyaları ile dikkat çekiyor. Dergide yer alan ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Derginin yanı sıra, www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla da ulaşılabiliyor.

85. sayının kapak tasarımı, Alper Aksoy ile İrem Akdağ’a ait. PANDEMEKAN isimli çalışma, pandemi dönemine atıfta bulunarak mimarların da mekan yaratma işini pandemiden bağımsız olarak düşünemediğini ve mevcut durumun mimarların tasarımlarına yansıdığını anlatıyor.

RAF’ın Proje Dosyası’na Akbank Akademi Yaşam Merkezi Konuk Oldu

TeCe Mimarlık tarafından tasarlanan sosyal tesis yapısı, Akbank Şekerpınar Kampüsü’nde yer alıyor. Halihazırda hizmet eden Akbank Akademi ile Veri Merkezi binalarını bütünleyen işlevler barındıran Akbank Akademi Yaşam Merkezi; aslında bir yapı olmaya çalışmayan, aksine barındırdığı yoğun programı peyzaj içinde kaybederek gizleyen ve ihtiyaç olan aktif yeşil alanı çoğaltan bir yapı kompleksi.

Akbank Akademi Yaşam Merkezi

İç Mekan Dosyası’nda Bu Ay, SAP İstanbul Ofisi Ele Alındı

SAP Türkiye, faaliyetlerine Emaar Square’de bulunan yeni Genel Müdürlük ofisinde devam ediyor. SAP’nin Global Emlak ve Tesis Yönetimi birimi liderliğinde yürütülen süreçte; iç mimari konsept, tasarım ve proje çalışmaları Mimaristudio tarafından gerçekleştirildi. Şirketin hem global kimliğini hem de bilişim sektöründeki yenilikçi yüzünü yansıtan SAP Türkiye’nin yeni ofisi yalnızca bir çalışma alanı olarak değil, aynı zamanda bir yaşam alanı olarak tasarlandı.

SAP İstanbul Ofisi

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

RAF Ürün Dergisi’nin gelecek sayısının kapağında Eren Tümer’in tasarımı yer alacak. Gelecek sayının Proje Dosyası’nda PAB Mimarlık’ın Gökçeada Lise Kampüsü projesi ele alınırken, İç Mekan Dosyası’nda XL Mimarlık + Mühendislik’ten WITHCO Paylaşımlı Ofis ve Ortak Çalışma Alanı incelenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın