RAF Ürün Dergisi’nin 65. Sayısı Çıktı!

Kasım ayında 65. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi'nde birçok yeni firma ve ürünleri tanıtılıyor.

RAF Ürün Dergisi 2016’nın son sayısı olan Kasım sayısının ürün tanıtım sayfalarında kaba yapı bileşeni, ince yapı bileşeni, hareketli donatı ve kullanıcıya yönelik sistem kategorilerinde toplamda 71 farklı ürün özellikleri ile tanıtılıyor. Farklı kullanım alanlarına sahip birçok ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün.

65. RAF Ürün Dergisi Kasım Sayısı Kapağını Can Kubin Tasarladı

Kasım ayında 65. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı, 2016’nın kapak teması “Peyzaj Mimarları” kapsamında her biri kendi alanında başarılı mimarlar tarafından belirleniyor. Yüksek Şehir Plancısı olan Can Kubin, 1987 yılında ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden Lisans derecesiyle mezun oldu. 1989 yılında ODTÜ Döner Sermaye Saymanlığı Ulus Tarihi Kent Merkezi Planlama Projesinde yer aldı. 1990–94 yılları arasında ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak görev aldı. 1992 yılında ODTÜ Şehir Planlama Yüksek Lisans programını tamamladı. 1995 yılından itibaren mesleki ilgi alanları olan fiziksel planlama ile kentsel ve çevresel tasarım konularında serbest çalışmaya başladı ve bu güne kadar çok sayıda proje çalışmasında yer aldı. Meslek yaşamının ilk yıllarından itibaren kentsel tasarım ve planlama konularında uluslararası, ulusal ve davetli pek çok proje yarışmasına katılan ve çeşitli ödüller alan Can Kubin, halen kurucu ortağı olduğu Promim Çevre Düzenleme, Kentsel Tasarım, Bilgisayar hizmetleri Ltd. Şti. bünyesinde çalışmalarına devam ediyor ve ODTÜ’de yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışıyor.

DB Architects Tarafından Tasarlanan “Beşiktaş Vodafone Arena” RAF Ürün Dergisi’nde

Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, DB Architects tarafından projelendirilen Beşiktaş Vodafone Arena ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde konsept aşamasından sistem detaylarına kadar 15 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün yeni stadyumu Vodafone Arena, İstanbul’da, Dolmabahçe Sarayı’nın karşısında yer alan ve 66 yıl boyunca, İstanbulluların belleğine kazınan nice anıya ev sahipliği yapan, tarihi İnönü Stadyumu’nun yerine inşa edildi. Bu itibarla yeni stadyum, İnönü Stadyumu’nun ifade ettiği tüm değerleri ve taşıdığı önemi göz önünde bulundurarak, günün ve öngörülebilir geleceğin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde, UEFA kriterlerine uygun olarak tasarlandı. Stadyum, 41.903 kişi kapasiteli.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Ocak sayısının kapak tasarımcısı RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması kazananı olurken, proje kısmında ise Emine Öğün & Mehmet Öğün Mimarlık tarafından tasarlanan Amanruya Resort Hotel incelenecek.

RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, RAF 65 Kasım Sayısı’ndaki yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın