RAF Ürün Dergisi’nin 2019 Kasım Sayısı Çıktı!

Farklı kullanım alanlarına sahip birçok ürünün ele alındığı RAF Ürün Dergisi'nin 82. sayısı çıktı!

RAF Ürün Dergisi’nin Kasım sayısı, yeni ürün tanıtımları ve proje dosyaları ile dikkat çekiyor. Dergide yer alan ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Derginin yanı sıra, www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla da ulaşılabiliyor.

Kapak Tasarımı Salih Küçüktuna’ya Ait
RAF Ürün Dergisi’nin 82. sayısının kapağını Salih Küçüktuna tasarladı.

Kemerlife XXIII, RAF Ürün Dergisi’nde
Kerem Piker Mimarlık tarafından tasarlanan Kemerlife XXIII, yakın gelecekte bölgede gerçekleşecek olan konut projelerinin bir öncülü olarak görülebilir. Ortak bir avlu etrafında çeper boyunca arazinin geometrisini takip eden üç bloktan meydana gelen projenin birinci bloku zemin katta, ana cadde boyunca yola cephe veren dükkanlardan; birinci ve ikinci katlarda ise farklı büyüklük ve tipteki konutlardan oluşuyor. Dükkan/konut tarifleriyle bölgedeki konvansiyonun devamı olarak görülebilecek birinci blokun aksine, ikinci ve üçüncü bloklar bütün katlarda iç avluya ve komşu sokaklara yönelen bahçeli ve teraslı konutlarla tarifleniyor.

RAF İç Mekan Dosyası’nda Çapa Dental Showroom ve Ofisi Tanıtılıyor
Çapa Dental Showroom ve Ofisi, Slash Architects’in bugüne dek tasarladığı ve uyguladığı tüm polikliniklerin kolektif bir dışavurumu olarak kendini göstermektedir. Üç kattan oluşan bu mekan, bir diş deposu olmanın çok ötesinde, diş hekimlerine yönelik her türlü ihtiyacın ve diş hekimliği ile ilgili güncel paylaşımların yapıldığı bir showroom olacak şekilde tasarlanmıştır.

Gelecek Sayıda Neler Var?
Her sayıda bir sonraki sayının kapak tasarımcısı ve proje dosyası hakkında bilgi veriliyor. Gelecek sayının kapağında, RAF Ürün Dergisi 14. Kapak Tasarım Yarışması’nı kazanan çalışma yer alıyor olacak. Şubat 2020 sayısının Proje Dosyası’nda Dilekci Mimarlık’ın Folkart Hills projesi yer alırken, İç Mekan Dosyası’nda ÜNDER Architects tarafından tasarlanan Siemens Kartal Kampüsü Bina 17 incelenecek.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ve Arkitera’nın issuu hesabı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın