RAF Ürün Dergisi’nin 2012 Ocak Sayısı Kapağını Tasarlamak İster misiniz?

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 2 ayda bir yayınlanan Türkiye'nin ilk ürün dergisi olma özelliği taşıyan RAF Ürün Dergisi, 2012 yılında 6. yaşını kutlayacak.

Yaygın bir dağıtım ağına sahip olan RAF Ürün Dergisi’nin kapak tasarımında genç tasarımcılara yer verilerek isimlerini ve tasarımlarını geniş bir kitleye tanıtabilmelerini sağlamak amacı ile 5 senedir Ocak sayısı için Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından kapak tasarım yarışması düzenleniyor.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması kapsamında, Ocak 2012 sayısının kapağında yer almak üzere yapılacak olan tasarım için herhangi bir konu sınırlaması yok, ancak genel ahlaka aykırı, pornografik içerikli, herhangi bir siyasi veya dini görüşle bağdaştırılabilecek tasarımlar değerlendirilmeye alınmıyor.

Yarışma, mimarlık, güzel sanatlar, tasarım, iletişim fakültelerinde ve ziraat fakültesi peyzaj mimarlığı bölümünde eğitim gören ya da bu fakülteler veya bölümlerden mezun olmuş kişilerin katılımına açık. Kazananın ilan edilmesinden önce, kazanan tasarımın sahibinden bu durumunu belgelemesi isteniyor. Tasarımların teknik şartlara uyması gerekiyor. Yarışmaya 35 yaşından büyük olanlar katılamıyor.

Kapağı, her sayıda farklı bir mimar ya da tasarımcı tarafından tasarlanan derginin, 2012 RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarımı Yarışması için jürisi, 2011 yılının kapaklarını tasarlayan tasarımcılardan oluşuyor. Selahattin Doğa Gülhan, Hasan Özbay, Hüseyin Kahvecioğlu, Ahmet Tercan, Gonca Paşolar ve Kasım sayısının kapak tasarımcısından oluşan seçici kurul, katılımları internet üzerinden oylayarak kazananı belirleyecek.

Kazanan tasarım RAF Ürün Dergisi’nin 2012 Ocak sayısının kapağı olacak ve yarışmanın birincisi, 16 Gb iPad2 kazanacak. Bununla birlikte, ayrıca 2013 Ocak sayısının kapak tasarımının seçileceği bir sonraki yarışmada jüri üyelerinden birisi olacak.

Takvim
İlan Tarihi: 15 Eylül 2011

Teslim Tarihi: 9 Aralık 2011

Son Başvuru Tarihi: 9 Aralık 2011

Kazananların Duyurulması: 30 Aralık 2011

Detaylı bilgi ve şartname: www.arkitera.com/yarisma/index/detay/raf-urun-dergisi-kapak-tasarim-yarismasi/98

Etiketler

Bir yanıt yazın