RAF Ürün Dergisi Eylül Sayısı’nda 92 Farklı Ürün Var

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından yayınlanan ve 9.000 abonesine ücretsiz olarak dağıtılan Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF, yayın hayatına başladığı günlerden itibaren çizgisini bozmadan mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

Eylül ayında 34. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı Emre Arolat Architects kurucularından Gonca Paşolar tarafından tasarlandı.

RAF Ürün Dergisi Eylül sayısı Ürün Tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. Toplam 92 farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor.

RAF Ürün Dergisi’nde Önemli Bir Bölüm: “Mimari Erişilebilirlik”
2011 yılı itibariyle yayınına başlanan “Mimari Erişilebilirlik” bölümünde ise özellikle özürlü kişiler için tasarlanmış ürünler tanıtılıyor. Bu sayıda özürlülerin kullanımına uygun asansör tipleri, zemin tuğlaları ve vitrifiye elemanları şemalar ve örnek resimlerle detaylı bir şekilde anlatılıyor.

“Trump Towers” RAF Ürün Dergisi’nde Bütün Detayları ile Ele Alınıyor
Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, Türkiye’de 15 yıldan beri önemli projelere imza atmış bulunan Brigitte Weber Architects tarafından tasarlanan ve bir Trump projesi olan Trump Towers İstanbul ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde çıkış aşamasından nokta detaylarına kadar 16 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Trump Towers İstanbul, bölgenin ilk Trump projesi olma özelliğini taşıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın