RAF Ürün Dergisi 41. Kasım Sayısı Çıktı!

RAF Ürün Dergisi Kasım sayısı ürün tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor.

Çok sayıda farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-posta yoluyla ulaşılabiliyor. 

2012’nin Kapaklarında “Fotoğraf” Teması

Kasım ayında 41. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı, fotoğrafçı Gürkan Akay tarafından tasarlandı. 2013 Ocak sayısı kapağı ise RAF Kapak Tasarım Yarışması sonucuyla belirlenecek.

UrasXDilekçi Tarafından Tasarlanan “Buyaka” RAF Ürün Dergisi’nde

Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, farklı tarzda yaptıkları projelerle Türkiye’de önde gelen mimarlık ofislerinden biri olmayı başaran UrasXDilekçi imzalı Buyaka ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde çıkış aşamasından sistem detaylarına kadar 15 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Buyaka, içinde konut, alışveriş merkezi ve ofis bloklarını barındıran bir yaşam kompleksi. Projenin özellikle kavramsal yaklaşımları üzerinde duran UrasXDilekçi, Buyaka’nın diğer karma projelerde görülen tek yapı tasarımlarından farklılık arz ettiğini belirtiyor.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Her sayıda bir sonraki sayının kapak tasarımcısı ve proje dosyası hakkında bilgi veriliyor. Ocak sayısının kapak tasarımcısı RAF Kapak Tasarım Yarışması sonucu ile belli olurken, proje kısmında ise Uz Mimarlık Atölyesi tarafından tasarlanan TC MSB. Savunma Sanayii Müsteşarlığı Yeni Hizmet Binası incelenecek.

7. RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması

Genç tasarımcıların isimlerini ve tasarımlarını geniş bir kesime tanıtabilmesi amacıyla düzenlenen RAF Ürün Degisi Kapak Tasarım Yarışması, bu sene 7. kez düzenleniyor. Bu sene kazanan tasarım, Facebook sayfasında alacağı beğeniler ile jürinin vereceği oy ile belirlenecek. Yarışma sonucunda RAF Ürün Dergisi Ocak 2013 sayısının kapağında yer alacak tasarım için son başvuru tarihi 14 Aralık 2012.

RAF Ürün Dergisi Kasım Sayısı İçerikleri

RAF Ürün Dergisi Kasım sayısı bu ay 10-11 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan ArkiPARC’13 Kayıt Formu, Yarışmayla Yap Broşürü ve RAF Ürün Dergisi Abonelik Formu’nu da içeriyor.

Güncel E-posta Adresinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın!

Kasım sayısı ile ikincisi dağıtılan Abonelik Güncelleme Formu, dergi abonelerini RAF Ürün Dergisi ile ilgili yeniliklerden haberdar etmek ve abonelik bilgilerini güncellemek amacıyla hazırlandı. Form doldurulduktan sonra posta ya da faks yoluyla gönderebiliyor, e-posta ile göndermek isteyen aboneler ise formda talep edilen bilgileri rafabone@arkitera.com adresine gönderebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın