RAF Ürün Dergisi 2013’ün İlk Sayısı Çıktı!

RAF Ürün Dergisi 2013’ün ilk sayısında, ürün tanıtım sayfalarında kaba yapı bileşeni, ince yapı bileşeni, hareketli donatı ve kullanıcıya yönelik sistem kategorilerinde toplamda 53 farklı ürün ve özellikleri tanıtılıyor. Farklı kullanım alanlarına sahip birçok ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün.

42. RAF Ürün Dergisi Ocak Sayısı Kapağı

Ocak ayında 42. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı, 7. RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması kazananı Ceyda Cebeci tarafından tasarlandı. Bu senenin diğer kapak tasarımları ise 2013’ün kapak teması “Ustalar” kapsamında Türk mimarlık tarihinde her biri kendi alanlarında başarılı mimarlar tarafından belirlenecek.

UZ Mimarlık Tarafından Tasarlanan “Savunma Sanayi Müsteşarlığı Hizmet Binası” RAF Ürün Dergisi’nde

Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, UZ Mimarlık imzası taşıyan Savunma Sanayii Müsteşarlığı Hizmet Binası ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde konsept aşamasından sistem detaylarına kadar 15 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Savunma Sanayii Müsteşarlığı Binası, içinde ofisler, ortak kullanım alanları ve sosyal – kültürel mekanları barındıran bir idari yapı. Yapının sadece bir büro yapısı olarak görülmediğini vurgulayan UZ Mimarlık, ihtiyaç programı içinde çok farklı işlevlerin varlığının tasarımda mekansal ve biçimsel olarak ifadesini gerekli gördüklerini söylüyor.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Her sayıda bir sonraki sayının kapak tasarımcısı ve proje dosyası hakkında bilgi veriliyor. Mart sayısının kapak tasarımcısı “Ustalar” teması kapsamında Doğan Tekeli olurken, proje kısmında ise GAD tarafından tasarlanan One&Ortaköy incelenecek.

RAF Ürün Dergisi Ocak Sayısı İçerikleri

RAF Ürün Dergisi Ocak sayısında bu ay 10-11 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan ArkiPARC’13 Kayıt Formu, TUYAP Unicera Fuar Broşürü ve RAF Ürün Dergisi Abonelik Formu’nu da içeriyor.

raf.com.tr Yenileniyor

Mimari malzeme alanında kapsamlı bir arşiv sunan raf.com.tr yeni teması ile daha kolay bir kullanım imkanı sağlıyor. Malzemeyi sınıflandırma sistemiyle içerik kalitesini yükselten sitede, ürünlere ait daha fazla detaya erişebilir, bilgi isteme formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.

Güncel E-posta Adresinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın!

Ocak sayısı ile ikincisi dağıtılan Abonelik Güncelleme Formu, dergi abonelerini RAF Ürün Dergisi ile ilgili yeniliklerden haberdar etmek ve abonelik bilgilerini güncellemek amacıyla hazırlandı. Form doldurulduktan sonra posta ya da faks yoluyla gönderebiliyor, e-posta ile göndermek isteyen aboneler ise formda talep edilen bilgileri rafabone@arkitera.com adresine gönderebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın