Polin’in King Cobra Kaydırağı Ödüle Layık Görüldü

Alman Kirmes&Park Revue magazine tarafından düzenlenen "Avrupa'nın En İyileri" ödüllerinde Polin Su Kaydırakları ve Havuz Sistemleri tarafından tasarlanmış ve üretilmiş "King Cobra" su kaydırağı Avrupa'nın en iyi su kaydırağı ödülüne layık görüldü.

Uluslararası jüri üyeleri Berlin’de bir araya gelerek Avrupa’nın “Eğlence Park ve Atraksiyonları” alanında en iyilerini 10 farklı kategoride ele aldı. Fransa’da, Aspro Grubu’na ait “Aqualand Fréjus” su parkında bulunan “King Cobra” su kaydırağı 9 Ekim 2012 tarihinde Berlin’de düzenlenen bir resepsiyonla birincilik ödülünün sahibi oldu.

“King Cobra” su kaydırağı, sektörde güçlü görsel etkiye sahip bir kaydırak olmasının yanısıra, kendine has tasarım konfigürasyonu, ürünün kendi malzemesiyle sahip olduğu özel formu/teması, kompozit sektöründe ancak yılların birikimi ve özeniyle ortaya çıkabilecek özel boyama tekniği ve benzersiz kayma parkuruyla, dikkat çekiyor. “King Cobra” endüstrinin en “yoğun” kayma deneyimini sunarken, hem görsel etki hem seyirci/izlenme değeri açısından sektördeki diğer kaydıraklardan ayrılıyor. Sadece kaydıraktan kayanlara değil, seyredenlere de apayrı bir heyecan yaratmak üzere tasarlanan bu kaydırak, su parklarının görselliğine yeni bir boyut getiriyor.

Ödüle layık görülen Aqualand Fréjus Su Parkının Genel Müdürü Wilfrid Lelandais, “King Cobra çekici görünümü,mühendisliği ve üstün kayma konforu ile alanında en iyisi olduğunu kanıtlamıstır” dedi. “Alanında ödül kazanmıs bir su kaydırağına sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. Bu projemizde de Polin’le de çalışmaktan mutluluk duyduk. “diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Polin’in Yönetim Kurulu Baskanı Barıs Pakis de: “Kazanılan bu ödül için Aqualand’ı tebrik ediyoruz. Aqualand’in parçası olduğu Aspro Grup Avrupa’ nın en büyük su parkı zinciridir. Son 3 yıldır Fransa ve İspanya’da tam 7 farklı Aqualand su parkına ürün tasarladık ve tedarik ettik. Aspro Grup’la daha uzun yıllar böyle ödül alacak projelerde beraber çalısacağımıza inancım tam.”dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın