Pinaps Global’e World Exhibition Stand Awards 2022 (WESA)’dan 3 Küresel Stant Ödülü

Türkiye'nin en önemli savunma sanayii firmalarının yurtiçi ve yurtdışı fuar stantlarını tasarlayan ve kendi üretim atölyesinde incelikli detay işçiliği ile üreten Pinaps Global; STM, Türk Havacılık Uzay Sanayii ve Roketsan'ın IDEF stantları ile 2022 World Exhibition Stand Awards’tan 3 ödülle döndü.

Pinaps Global, etkinlik yönetimi ile giriş yaptığı MICE sektöründe bugün baskı, dekor, fuar ve mimarlık odağında uluslararası projelerine devam eden genç bir şirket.

Tüm projelerini başladığı ilk andan itibaren özveri ile ele alıp yürüten Pinaps Global, pandemi dönemindeki projeleri ile Savunma Sanayii kategorisindeki 5 ödülden 3’üne layık görüldü.

STM standı

Kreatif ekibi ile hayal ettiği tasarımları uluslararası aktörlerle buluşturan Pinaps Global, TUSAŞ standı ile “1000 m² üzeri En İyi Stant” kategorisinde PLATINUM; STM standı ile “Savunma & Güvenlik Etkinliği” kategorisinde DIAMOND ve ROKETSAN standı ile GOLD ödüllerini alan tek Türk şirket oldu.

TUSAŞ standı

Savunma sanayii sektöründe bu ödüllere layık görülen tek Türk şirket olma başarısını gösteren Pinaps Global, dünyanın en önemli stant tasarım yarışmasından kazandığı 3 ödülle fuar ve tasarım sektörünün gelişmesine öncülük edecek önemli bir adım atmış oldu.

ROKETSAN standı

Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF’21’de TUSAŞ standı ile en çok ilgi gören stantlarından birine imza atan Pinaps Global’in yerli ve milli imkanlarla uyguladığı projelerinin başarısı küresel alanda tescil edildi.

Üç yıllık bir firma olarak başvurdukları 3 kategoride de ödül alan Pinaps Global’in Genel Müdürü Erdoğan GÜL, “3 kategoride de bu değerli ödüllere layık görülmek küresel arenaya doğru bir adım atmaya hazır olduğumuz anlamına geliyor. World Exhibition Stand Awards’u ve tüm katılımcıları tebrik ediyoruz. Bu ödüller bizleri ve paydaşlarımızı güçlendirecek, küresel büyüme vizyonumuza ve hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacak önemli bir adım…” diyerek heyecanını dile getirdi.

Genç, dinamik ve başarılı ekibi ile Pinaps Global; Premium Concept markası ile Türkiye’de, D4D markası ile Las Vegas’ta ve Pinaps Global UK markası ile Londra’da iş ortaklarına ve müşterilerine yaratıcı stant hizmetleri ile katma değer sağlamaya devam ediyor.

Yarışmanın 2022 edisyonuna ait dijital kitapçığına buradan erişilebilir.

*Ödül alan projeler sayfa 11, 25 ve 28’te yer alıyor.
Etiketler

Bir yanıt yazın