Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl 6.'sı düzenlenen Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri (2017) sahiplerini buldu.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ile Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) arasında koordinasyon, işbirliği ve PMOGenç Öğrenci üye komisyonu arasındaki iletişimi güçlendirmek üzere planlanan ve bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri sahiplerini buldu.

Yarışmayı açan kurumları temsilen Danışma Kurulu, değerlendirmeyi yapan Seçici Kurul ve raportörler 8 Temmuz 2017’de bir araya geldi. Doç.Dr. Barış Kara başkanlığında, Peyzaj Y. Mimarı Bayazıt Oğuz Ayoğlu, Peyzaj Y. Mimarı Mehmet Çıkrık, Dr. Sinem Özdede, Peyzaj Mimarı Ümit Tarık Yaşar birleşimi ile çalışmalarını sürdüren seçici kurul 21 projenin değerlendirmesini tamamladı. Eşdeğer ödül alan 5 proje, seçici kurul ve raportörlüğün değerlendirme rapor ve tutanaklarına, pafta numarası-rumuz listesine aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir.

EŞDEĞER ÖDÜLLER

 

 

 

 

 

Seçici Kurul raporu için tıklayınız

 

6. Peyzaj Mimarlığı Bölümleri Öğrenci Bitirme Proje Ödülleri – 2017’nın Kolokyumu ileri bir tarihte gerçekleştirilecek olup duyurusu Peyzaj Mimarları Odası iletişim kanalları üzerinden yapılacaktır.

Etiketler

Bir yanıt yazın