Özlem Yan Devrim ETMK’daki Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı

Özlem Yan Devrim, 08 Şubat 2010 tarihinde şeçildiği, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden, ayrıca ETMK derneği üyeliğinden, 30 Haziran 2011 tarihi itibari ile istifa ettiğini açıkladı.

Özlem Devrim Hakkında
Devrim, 1997 senesinde Marmara Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünden mezun olduktan sonra, askeri projelerde haberleşme araçlarının kabuk tasarımları, mağaza ve alışveriş merkezleri için metal teşhir standları ve ekipmanları tasarımı, mobil iletişim araçları ile mobil telefonlar için ürün-kullanıcı segmentasyonu çalışmaları ile görsel tasarım, mekanların aydınlatma projeleri ile aydınlatma objeleri tasarım ve imalatı, yapılarda iç dekorasyona yönelik işlevsel ve estetik elektrik-elektronik anahtarların tasarım ve imalatı gibi sektörlerde görev aldı.

Çeşitli dergilerde, ayrıca ETMK, Dexigner, Teknoport, TurkCadCam ve Arkitera’da yazıları yayınlanan tasarımcı, Artvisit 2007 kataloğu Endüstriyel Tasarım bölümünün hazırlıklarında da yardımcı editör olarak görev yaptı. Tasarımcı bir şirketin ürün tasarım bölümünde çalışmaktadır. Tasarım felsefesi üzerine yazdığı denemelerini ise www.ozlemdevrim.blogspot.com adresinde paylaşmaktadır.

Etiketler

Bir yanıt yazın