Otel Lobisinde Noel Etkisi

Apple firmasına yaptığı tasarımlarla ünlenen İngiliz tasarımcı Jonathan Ive ve endüstri ürünleri tasarımcısı Marc Newson tarafından tasarlanan üç boyutlu Noel enstalasyonu Londra'da ziyarete açıldı.

“Büyülü bir deneyim yaratmak” için İngiliz dekoratör Michael Howells ile birlikte çalışan ikilinin tasarımları Mayfair’deki Claridge’s otelinin giriş salonunda yer alıyor.

Enstalasyon için otel girişi dört metrelik ışık kutuları ve karla kaplı gümüş huş ağaçlarının olduğu parıltılı siyah beyaz fotoğraflarla çevrelenmiş.

Gerçek gümüş huş ağaçları zemindeki küçük yapay kar tepeciklerinin önüne yerleştirilirken büyük çam ağaşları ise ön planda tutulmuş.

Köşeye yerleştirilen ve tek başına duran bir metre yüksekliğindeki genç ağaç sembolik olarak geleceği temsil ediyor. Kış mevsimini tasvir eden sanhe ise farklı renklerdeki aydınlatmalarla hem gece hem de gündüz etkisi yaratmış.

Otelin 2009’dan beri sürdürdüğü bu gelenek sayesinde lobi, her yıl Noel zamanında farklı tasarımcıların enstalasyonlarına ev sahipliği yapıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın