Otel Dekorasyonuna Renkli Dokunuşlar

Şuraya camdan görünen bir Eyfel Kulesi çizelim, odalara da biraz sarı biraz turuncu katalım... Tamam, şimdi çok güzel oldu.

Dünyanın en çok bilinen simgelerinden Eyfel Kulesi’nin hemen yanı başında bulunan Pullman Otel, geçtiğimiz aylarda klasik görünüşünden sıyrılarak çağdaş bir yenilenmeye gitti.

Pullman Otel, müşterilerine karşı tanıdık şöhretini de koruyarak tasarımcı Christophe Pillet’in dokunuşuyla farklı bir tasarımla ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. Tasarımlarında yalınlık, zamansızlık ve zarif dokunuşların izini süren Fransız tasarımcının moda dünyasına yakınlığı, malzeme ve form anlayışına da yansıyor. Gri ve beyaz renklerin hakim olduğu otel dekorasyonuna biraz da renk katan Pillet, mobilya tasarımlarındaki özgün duruşla da dikkat çekiyor.

Mimarlık, ürün, mobilya, iç mekan ve sahne tasarımı, sanat yönetmenliği gibi birçok alanda çalışan multidisipliner bir tasarımcı olan Christophe Pillet, ARKIMEET 2014’ün konuğu olacak. Christophe Pillet’in tasarım hikayesini kendisinden dinlemek isteyenler için etkinlik kayıtları devam ediyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın