Orman’dan İnönü Stadı Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "stat yıkımı sırasında tarihi eser kalıntıları ortaya çıktı" haberleriyle ilgili konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ı ziyaret etti. Beşiktaş Belediyesi’ndeki ziyarette Orman’ın yanı sıra kulüp yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ürkmezgil, Yalçın Kaya Yılmaz, Melih Sami Esen ve Hakan Özköse yer aldı.

Ziyaretle ilgili BJK TV’ye açıklamada bulunan Orman, Ünal’ı uzun zamandır tanıdığını ve geçmişte Beşiktaş Kulübü’nde beraber yöneticilik yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Sayın Belediye Başkanımız İsmail Ünal bizim ağabeyimizdir. Geçen dönemde kulübümüze özellikle İnönü Stadı’nın izinleriyle alakalı çok yardımları oldu. Seçim sürecinde bunun için ziyaret ve teşekkür edememiştik. Şimdi yeni yönetim kurulundan arkadaşlarımızla beraber bize verdiği destekten dolayı, camiamıza verdiği destekten dolayı teşekkür etmek istedik.”

STAT ÇALIŞMALARI

Fikret Orman, yeniden yapılacak olan BJK İnönü Stadı’nın yıkımında yavaş ilerlendiğini dile getirerek, “Stat yıkımında yavaş gidiyoruz, hızlanmamız lazım. Cuma günü son bir konserimiz var. Bu konserden sonra daha da hızlanacağız. Bir sene içinde stadı bitirmek gibi çok iddialı bir hedefimiz var. O hedefe ulaşabilmemiz için çok hızlı çalışmamız lazım. Beşiktaş düşmanları çok, olmayan şeylerden bir şeyler yaratmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Orman, ziyarette Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’a BJK İnönü Stadı nostalji forması hediye etti.

Etiketler

Bir yanıt yazın