ODTÜ Mezunları’ndan Destek Çağrısı

Mimarlık öğrencilerine burs olanakları sunan ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mezunları Bilgi ve İletişim Derneği (OMİM) bu konuda mezunlarının desteğini bekliyor.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mezunları Bilgi ve İletişim Derneği (OMİM), mezunlar, öğretim elemanları ve öğrencilerden oluşan Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi topluluğunu, ortak değerler, gelenekler, iletişim, araştırma ve paylaşım ortamında buluşturmayı amaçlıyor. Bununla birlikte, bugün öğrenci olan Mimarlık Fakültesi mensuplarının gerçekte mesleğin geleceği olduğunun da bilincinde olarak, dernek ile onların ilişki kurmasını sağlamaya çalışıyor. OMİM, öğrenim süreleri boyunca öğrencilere destek olmaya çalışarak maddi yüklerini hafifletmek amacıyla öğrencilere burs olanağı sunuyor. OMİM, burs olanağının yaratılmasına katkıda bulunmak isteyen mezunları desteğe çağırıyor.  

BURS FONUNA NASIL KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ?

Burs fonuna “Burs Sertifikası” satın alarak, derneğe bağışta bulunabilir, her ay öğrencilerin bir ya da birkaçına burs olarak verilmek üzere düzenli gönüllü burs bağışçısı olabilirsiniz.

OMİM NELER YAPIYOR?

OMİM, her yıl Mimarlık Fakültesi öğrencilerine eğitimlerine kolay devam edebilmeleri için düzenli burs yardımında bulunuyor. Bunun yanı sıra her iki öğretim döneminde birer kez olmak kaydıyla çıktı masrafları ve ders araç gereçlerinin alımına yönelik tek seferlik “İhtiyaç bursu” yardımında bulunuyor.

OMİM, dönem içinde açılan dersler kapsamında öğrencilerin katılmakla yükümlü oldukları teknik gezilere sponsor olarak öğrencilerin eğitimine katkıda bulunuyor.

OMİM, OMİM Pansiyonu’nda Mimarlık Fakültesi kız öğrencilerini ağırlıyor, onlara yaşama ve çalışma mekânları sunarak destek oluyor.

OMİM, bir fakülte geleneği olan mezun yıllıklarına da destek oluyor.

OMİM, mezunları ve öğrencileri bir araya getirdiği etkinlikler düzenleyerek, öğrenci-akademisyen- mezun ilişkilerine katkı koymakla kalmayıp, mezuniyetten sonrasına dair öğrencilerin görüş geliştirmelerine de yardımcı olmayı hedefliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın