ODE Yalıtım 3 Kıtada Fuara Katıldı

Dünyadaki gelişmeleri ve yalıtımdaki trendleri takip ederek dış pazar arayışlarını sürdüren ODE, 3 kıtada katıldığı uluslararası fuarlarda ilgi odağı oldu.

Paris’te Batimat 2011, Azerbaycan’da BakuBuild 2011 ve Mısır’da Interbuild Egypt fuarlarına katılan ODE Yalıtım, küresel pazarda farklı ürün gruplarını tanıttı.

Fransa’nın başkenti Paris’te Batimat 2011 ve Mısır’da Kahire’de Interbuild Egypt fuarlarına Starflex camyünü ürün grubu, R-flex kauçuk köpüğü, Ductflex esnek hava kanalları ürünleriyle katılan ODE, Azerbaycan’daki Bakubuild 2011 Fuarı’nda ise bu ürünlere ilave olarak Isıpan extrüde polistren köpük ile katıldı. ODE; Mısır’da gerçekleşen Interbuild Egypt Fuarı’nda ise starflex camyünü ürün grubu, r-flex kauçuk köpüğü, ductflex esnek hava kanalları ürünlerini ön plana çıkarttı.

Pazarlama ve tanıtım faaliyetleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten ODE Yalıtım Genel Müdürü Bülent Çolak, “Şirket olarak yurtdışı fuarlarında farklılaşıyoruz. Uluslararası fuarların, ürünlerin ve yeniliklerin tanıtımı, pazar arayışları, geleceğe yönelik ticari ilişkilerin kurulması ve geliştirilmesi anlamında çok önemli olduğu kanaatindeyiz. Bu tür fuarları, ODE Yalıtım’ın vizyonuna büyük katkı sağladığı ve kendimizi geliştirme fırsatı sunduğu için takip ediyoruz. Kaliteli üretim, kaliteli yönetim ve kaliteli hizmet felsefesiyle yolumuza devam ediyor ve müşterilerimize daha iyi hizmet sunuyoruz” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın