Nef 04 Apartments, Gayrimenkul Ödülü 2012’de finale kaldı!

Nef 04 Apartments, Çekmeköy Mayavera ve Apartıman Belkıs ile birlikte Gayrimenkul Ödülü 2012 konut kategorisinde finale kaldı

Arkitera Mimarlık Merkezi’nin “Büyük Ölçekli Projeler” ana teması ile 28 – 29 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği ArkiPARC Gayrimenkul Buluşması, önemli bir paylaşım platformu olması ile dikkat çekiyor.

Aynı zamanda kentsel çevreye olumlu katkıları olan projelerin onurlandırılması ve teşvik edilmesi amacı ile 2008 yılından bu yana verilen Türkiye’nin “ilk” Gayrimenkul Ödülü ArkiPARC 2012 kapsamında bu yıl farklı bir konseptle sahiplerini bulacak.

Alternatif Yatırımlar, Alışveriş Merkezi, Karma Kullanım, Konut, Ofis, Otel kategorisinde verilecek “Gayrimenkul Ödülü 2012” için 6 kategoriden toplam 17 proje finale kaldı. Kategori birincileri bu yıl ArkiPARC 2012’de sergi alanında yer alacak özel oylama kiosklarında verecekleri oylarla seçilecek.

Alternatif Yatırımlar kategorisinde 6, Alışveriş Merkezileri kategorisinde 13, Karma Kullanımlar kategorisinde 9, Konut kategorisinde 17, Ofis Yatırımları kategorisinde 9 ve Otel Yatırımları kategorisinde 8 aday olmak üzere 6 kategoride toplam 62 başvurunun gerçekleştiği ArkiPARC 2012 kapsamında jürinin belirlediği 17 proje finale kaldı.

Menekşe Ataselim, Güniz Çelen, Ömer Egesel, Murat Ergin, İsmail Kavuncu, Markus Lehto, Enis Öncüoğlu ve Murat Özgümüş gibi Türkiye’de sektörün gündemini belirleyen isimlerin bulunduğu “Gayrimenkul Ödülü 2012” jürisinin belirlediği 17 finalist proje arasından kazananlar, 29 Mart 2012 Perşembe akşamı Haliç Kongre Merkezi’nde ünlü gazeteci/mimar Özlem Gürses’in sunumuyla gerçekleştirilecek görkemli bir törenle sahiplerini bulacak.

“Gayrimenkul Ödülü 2012” kazananlarını ArkiPARC katılımcıları seçecek!
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek “Gayrimenkul Ödülü 2012″‘de, 6 kategoride yarışacak olan finalistler arasından kazananları, 28-29 Mart 2012 tarihlerinde gerçekleşecek olan ArkiPARC 2012’ye ziyaretçi, katılımcı, basın, konuşmacı olarak katılan davetlilerin oyları belirleyecek.

“Gayrimenkul Ödülü 2012″de finale kalan projeler şöyle;

Alternatif Yatırımlar kategorisinde;
– İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (İzmir),
– Raif Dinçkök Kültür Merkezi (Yalova),
– The Seed (İstanbul)

Alışveriş Merkezi kategorisinde;
– Adana Optimum Outlet AVM (Adana),
– Anatolium Alışveriş Merkezi (Bursa),
– Forum Kayseri Alışveriş Merkezi (Kayseri)

Karma Kullanım kategorisinde;
– Mersin Marina (Mersin),
– Tepe Prime (Çankaya, Ankara)

Konut kategorisinde;
– Apartıman’Belkıs (Beyoğlu),
– Çekmeköy Mayavera Projesi (Çekmeköy),
– Nef 04 Apartments (Eyüp)

Ofis kategorisinde;
– Doğan Holding Binası (Üsküdar),
– Eser Yeşil Binası (Çankaya, Ankara),
– Tekfen Kağıthane Ofispark (Kağıthane)

Otel kategorisinde;
– Hilton Garden Inn Golden Horn (Sütlüce- Beyoğlu),
– Tulip City Otel (Beyoğlu) ,
– Zeynep Golf Resort (Antalya)

Etiketler

Bir yanıt yazın