Morris + Company’den Prefabrik Şirketi phäbb İçin Modüler Konut Sistemi

Morris + Company, uygun fiyatlı modüler sistemler oluşturan yeni prefabrik şirketi phäbb için MODU isimli konut sistemi tasarladı.

2018’de kurulan ve merkezi Arjantin’de bulunan Phäbb, modüler konut sistemi için dünya çapında mimarlık ofisleriyle iş birliği yapan bir kurum. Bu iş birlikleri aracılığıyla Barselona, ​​Buenos Aires, New York ve Londra da dahil olmak üzere 10 uluslararası şehirle bağlantılara sahip.

Morris + Company tarafından tasarlanan Phäbb MODU, tekil konutlardan dairelere farklı mekanlar yaratmak için yapılandırılabilen, hem kentsel dokuda hem de banliyöde, farklı bütçelere uyacak şekilde uyarlanabilen oldukça esnek bir modüler sistem.

Dört çağdaş tasarım, Suburban House, Beach House, Stack House ve DADU House, dokulu tuğladan yanık ahşaba, metal panelden kiremite kadar yerel bağlama uygun bir dizi malzeme paletinde üretilebiliyor. Dört tipteki ev boyutları 18,6 metrekare ila 263 metrekare arasında değişiyor.

Suburban House, her biri oturma alanı, mutfak/yemek odası veya yatak odalarını barındıran üç farklı ancak bağlantılı binadan oluşuyor.

Beach House, yine üç hacmi kullanıyor, ancak bu kez hacimler merkezi bir özel avlunun veya havuzunun etrafında yer alıyor.

Stack House, zemin katta dubleksler ve üzerinde üç yatak odalı dairelerden oluşan, tek modül veya teraslı şekilde inşa edilebilen bir apartman binası.

“DADU House”, alanın sorunlu olduğu yerlerde dinamik iç mekanlar oluşturmak için yükseklik kullanıyor.

“Konut, temel bir insani ihtiyaçtır. Kaliteli konut eksikliği küresel bir sorundur. Phäbb MODU aracılığıyla, düşük karbonlu, enerji verimli ve modüler tipolojilerin kullanıcı ihtiyaçlarına göre özelleştirilebildiği alternatif bir strateji mümkün. Sonuç olarak phäbb’in üretim ve dağıtım sistemleri, sahaya ve kullanıcıya özel gereksinimleri karşılayabilir ve çeşitli bağlamlara yerleştirilecek farklı ev türleri yelpazesi sunabilir. phäbb MODU aracılığıyla seçenekleri artırıyor, esneklik ve uyarlanabilirlik katıyor, israfı azaltıyor ve küresel bir pazar için ulaşılabilir konut standartlarını iyileştiriyoruz.”
Joe Morris

Etiketler

Bir yanıt yazın