Modern Mutfaklar İçin Modüler Sistem

Giderek artan bir şekilde mutfaklar, arkadaşların ve ailenin tüm gün boyunca zaman geçirdikleri mekanlar haline geliyor ve bir evin fiilen "oturma odası" olma yolunda ilerliyor.

Tasarım stüdyosu SWNA, dikey ve yatay düzlemlerde çeşitli formlar ve işlevler için altı farklı işlevsel döşemeyi içeren modüler bir mutfak sistemi olan Dancing Grid’i hayata geçirdi.

Dancing Grid duvar rafının çeşitli boyut ve şekillerdeki karolarının her biri, bir duvar paneli düzenleme sistemine uyacak şekilde şekillendirilmiş. Özelleştirilebilir depolama işlevlerine bölünmüş 3D baskılı mutfak aksesuar modülleri, görünüşte sonsuz miktarda depolama seçeneği sunmak için yerine sabitlenecek şekilde planlanmış.

Kancalı karo sistemi ile mutfak ortamında kullanım kolaylığını artırmak için tasarlanmış. Şekli sayesinde, kullanıcıların mutfak gereçlerini asmasına olanak tanıyor.

Shaded karo sistemiyle de karoların gölgelenmesiyle canlı bir alan yaratmak amaçlanmış, böylece başka bir renk eklemek yerine, yüzeyler arasında ışık ve gölge etkileşimi kullanarak başka bir renk tonu görünümü yaratılmış.

SWNA ayrıca daha büyük bir şekil olan In-Out karo sitemini de tasarlamış. Daha küçük karolu çeşitleri estetik olarak tamamlayan In-Out karo sistemi, Dancing Grid mutfak adasının kenarları boyunca kıvrılacak şekilde tasarlanmış ve tamamen karodan oluşan bir lavabo tasarlamaya olanak sağlamak üzere planlanmış.

Etiketler

Bir yanıt yazın