Modanın devleri emlak dünyasına girdi

İtalyan moda devleri Versace ve Missoni kendi markalarıyla lüks rezidanslar inşa etmeye başladı. Bunlardan Missoni, 2014'te Antalya Belek'te bir otel açacak.

Modanın dev isimleri kendi markalarıyla lüks rezidanslar ve oteller inşa ediyor. İtalyan moda evleri Versace ve Missoni, lüks rezidanslar inşa etmek için Century Properties adlı gayrimenkul ve inşaat şirketi ile anlaştı.

Milano Residences – Versace

Versace ilk projesinde, Filipinler’in başkenti Manila’da ‘Milano’ adını taşıyacak 53 katlı bir rezidansın temelini attı. Versace’nin izinden giden Missoni de Manila’da lüks apartman daireleri inşa edecek. 2005 yılında da otelcilik sektörüne adım atan Missoni, emlak dünyasına yabancı değil.

Rezidor Oteller Grubu ile anlaşan Missoni, dünyanın dört bir yanına ‘Hotel Missoni’ markasıyla oteller inşa ediyor. Bugüne kadar İskoçya’nın başkenti Edinburg ve Kuveyt’te açılan Hotel Missoni, 2014 yılında da Türkiye’ye geliyor. 2014’te Antalya’nın Belek beldesinin yanı sıra, Umman ve Brezilya’da da Hotel Missoni açılacak.

İlk otelini 2010 yılında Dubai’deki dünyanın en yüksek binası olan Burj Halifa’nın içinde açan Armani ise Emaar Properties şirketi ile anlaşma yaptı. Armani Milano, Paris, New York, Londra, Şangay ve Bali gibi büyük kentlerde yer alacak oteller zinciri oluşturmayı planlıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın