Mobilya Tasarımında Son Trendler Blum‘un Trend Raporu’nda

Blum Trend Raporu 2022, modern mobilya tasarımına dair içgörüler sağlıyor.

Milano’daki Salone del Mobile Fuarı‘nın katılımcıların tasarımları, mobilya yapımında trendleri tanımlamanın önemli bir göstergesi. Global mobilya aksesuar üreticisi Blum, bu sene Salone del Mobile Fuarı’nı ziyaret ederek http://www.blum.com/explores adresinde bir trend raporu hazırladı.

Mutfak ve oturma odası mobilyalarının tasarımını karakterize eden nedir? Hangi renkler, şekiller ve malzemeler trend? Avusturyalı global aksesuar üreticisi, 7-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Milano mobilya fuarı Salone del Mobile sırasında müşterilerinin stantlarını ve showroomlarını ziyaret etti ve biçimlendirici tasarım trendlerini belirledi. Tüm detaylar http://www.blum.com/explores adresindeki dijital trend raporunda mevcut.

Son yıllarda mobilya tasarımında özellikle koyu tonlarda renk daha baskın hale geldi, ancak şimdi daha fazla renk tekrar devreye giriyor. Blum, trend kategorilerinden biri olan “Renkler” başlığı altında fuardan fotoğraflar gösteriyor: mobilya yapımında toprak tonları, sıcak ve zarif renkler geri dönüyor. Çeşitlilik ve yüksek kontrastlı kombinasyonlar da kullanılan malzemelerde kendine yer buluyor. Bu yılki bir diğer trend teması ise mobilya içlerinin aydınlatılması. İlgilenenler, katılımcıların bunu nasıl uyguladıklarını trend raporunda görebilirler.

Etiketler

Bir yanıt yazın