Mitsubishi Alpolic BAU 2015 Fuarındaydı

Almanya'nın Münih kentinde iki yılda bir düzenlenen BAU 2015 Fuarı'na katılan Mitsubishi Alpolic standında alüminyum kompozit levhaların yanı sıra paslanmaz çelik, titanyum, bakır ve çinko kompozit levhalar da sergilendi.

Almanya’nın Münih kentinde iki yılda bir düzenlenen yapı ve inşaat sektörünün uluslararası boyutta en kapsamlı organizasyonlarından biri olan BAU fuarı bu sene 19-24 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşti. Almanya’da faaliyete geçen yeni ALPOLIC üretim tesisiyle bölgedeki gücünü arttıran Mitsubishi Plastics firması da ALPOLIC markalı metal kompozit levhalarını sergilediği standıyla fuarın katılımcıları arasındaydı.

Mitsubishi Plastics, Inc. (Japonya), Mitsubishi Polyester Film GmbH (Almanya) ve Mitsubishi Plastics Euro Asia (Türkiye) firmalarından yetkililerin hazır bulunduğu standı fuar boyunca binin üzerinde kişi ziyaret etti. Türkiye’den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden birçok mimar, yatırımcı, müteahhit, cephe uygulama firması ve cephe danışmanı standın ziyaretçileri arasındaydı.

Standın ana duvarına 3 boyutlu olarak uygulanmış alüminyum kompozit levhaların yanı sıra stand içerisinde sergilenen paslanmaz çelik, titanyum, bakır ve çinko kompozit levhalar da ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Ayrıca şu anda A2 yangın sınıfında, dünyada sadece Alpolic Almanya fabrikasında üretimi gerçekleştirilebilen 2000 mm enindeki bir adet alüminyum kompozit levha da stand içerisinde sergilenmekteydi.

Etiketler

Bir yanıt yazın