MİM’in 4. Bölüm Konuğu Ömer Selçuk Baz

Nevzat Sayın’ın hazırlayıp sunduğu TV programı "MİM", 15 Ekim Perşembe saat 20:00'da TRT2'de yayınlanacak. Programın 4. bölüm konuğu ise Ömer Selçuk Baz olacak.

Konuşulmadıkça anlaşılamayacak olanı kendisine merkez alan, konuşulmadıkça da bilinmez olarak kalacak olan konular üzerine konuşmanın en iyi yolu mimarlıkların mimarlarıyla konuşmak olmalı diyerek hazırlanan MİM geniş bir çerçevede ele aldığı mimarlığı, mimarların anlatımlarıyla sunuyor.

İzleyenlerin bir yandan hiç yadsımayacakları kadar gündelik, öte yandan mekan üzerine hiç duymadıkları kadar ince bir dili takip eden, yaşadığımız hayatın ortalamasını yükseltmek, farkındalıklarımızı arttırmak, beğenilerimizi geliştirmek, sakince anlatabilmek ve geniş bir çerçevede uzlaşmalar sağlayarak ortak akıl üretmek hedefiyle yola çıkan “MİM” 4. Bölüm Konuğu masalsı mimarlıkların başarılı anlatıcısı Ömer Selçuk Baz ile yayın hayatına devam ediyor. Mimarlar Odası’nın her iki yılda bir düzenlediği ve bu yıl 17. dönemi gerçekleştirilen Ulusal Mimarlık Ödüllerinde Yapı Dalında Troya Müzesi ile ödüle değer bulunan Ömer Selçuk Baz 15 Ekim 2020 tarihinde, saat 20.00’da TRT2’de yayınlanacak olan MİM programıyla ekranlarda olacak.

Yapımcılığını Lacivert Film’ in üstlendiği Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsü Enerji Müzesi’nde çekimleri gerçekleştirilen, MİM programını Nevzat Sayın hazırlayıp sunuyor. İlk yayının ardından hafta içi devam eden tekrarlarının ardından TRT 2 youtube kanalında ve TRT Dinle kanalında Podcast olarak da yer alan programın dekoru ise tasarım ürünlerin tedarikçisi olarak 1992 yılından beri tasarım ve mimarı alanında bir Türkiye’de referans noktası olan Mozaik firmasından temin edildi.

Etiketler

Bir yanıt yazın