MİM’in 17. Bölüm Konuğu Doğu Kaptan

Nevzat Sayın'ın Doğu Kaptan'ı konuk ettiği MİM'in 17. bölümü, 25 Ocak günü saat 23:00'da TRT2'de izleyici ile buluşacak.

Nevzat Sayın, kent ve kır yerleşkelerinin büyük ölçekli projeleriyle başlayıp, iç mekânlara varan örnekler üzerinden İtalya-Türkiye karşılaştırmalı bir mimarlık serüvenini için Doğu Kaptan ile söyleşiyor.

Yayınlanan bölümlere TRT İZLE, TRT2 YOUTUBE mecralarından ve TRT DİNLE PODCAST kanalından yayınlanan bölümlere erişebilirsiniz.

DOĞU KAPTAN HAKKINDA
Doğu Kaptan, 2004 yılında Roma ‘La Sapienza’ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde lisans ve lisansüstü eğitimini tamamladı. 2000-2005 yılları arasında Türkiye, İtalya ve Belçika’da çeşitli mimarlık bürolarında çalıştı. 2005 yılında Prof. Hüseyin Kaptan ile birlikte Atelye70 Planlama ve Tasarım Grubunda çalışmaya başladı. 2009 yılında Yonca Temizkan ve Marco Lombardini ile Atelye70’in Roma ofisini kurdu. Çalışma hayatı boyunca ulusal ve uluslararası birçok yarışmalara katıldı ve ödüller aldı. Jüri üyelikleri, üniversitelerde stüdyo yürütücülüğü faaliyetlerine devam ediyor. Halen Atelye70 Planlama ve Tasarım Grubunda çalışmalarını sürdürmektedir. 

Etiketler

Bir yanıt yazın