“Mimarsan Bilirsin: 250 Serisi”nin Yeni Konukları: Aslıhan Günhan ve Emrah Yalçınalp

Arkitera'nın YouTube ve Facebook kanallarında eş zamanlı olarak canlı yayınlanan sohbet serisinin yeni konukları Aslıhan Günhan ve Emrah Yalçınalp.

Can Tamirci moderatörlüğündeki keyifli ve bilgilendirici sohbet serisinin yeni konukları Aslıhan Günhan ve Emrah Yalçınalp. 3 Haziran Çarşamba günü saat 21:00’da başlayacak sohbette, Aslıhan Günhan “Kuzey ve Güney Nedir?”, Emrah Yalçınalp ise “Yükselen Sular, Kentler ve Tasarım” başlıklarına değinecek.

Önümüzdeki Hafta Mimari Maket

“Mimarsan Bilirsin: 250 Serisi”nin 10 Haziran Çarşamba, saat 21:00’daki konukları ise mimari maket konusuyla Barış Demir ve Murat Küçük olacak.

“Mimarsan Bilirsin: 250 Serisi” Hakkında

“Mimarsan Bilirsin: 250 Serisi” sohbet serisi, Michael Sorkin’in 2018 yılında yayınlanan “What Goes Up, The Right and Wrongs to the City” kitabında yayınlanan “Bir Mimarın Mutlaka Bilmesi Gereken 250 Şey” ve Ahmet Turan Köksal’ın Arkitera.com’da yayınlanan “Bir Türk Mimarın Bilmesi Gereken 250 Şey” başlıklı yazısından ilhamla başladı.

Her hafta Çarşamba günü Arkitera’nın Arkitera’nın YouTube ve Facebook kanallarında eş zamanlı olarak canlı yayınlanan sohbet programında, yukarıdaki yazılarda bahsi geçen konularla ilgili bir ya da birden fazla konuk ağırlanıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın