Mimarlık, Planlama ve Tasarım Araştırmaları

Editörlüğünü Doç.Dr. Z. Özlem Biçer'in yaptığı "Mimarlık, Planlama ve Tasarım Araştırmaları" kitabı, Nobel Akademik Yayıncılık'tan çıktı.

Tanıtım metni:

Bilgi teknolojilerinin ilerlemesiyle üretilen bilgide büyük bir artış söz konusu olmuştur. Bu hızlı ve fazla üretim aynı zamanda beraberinde hızlı tüketimi, bilgi kirliliğini ve bilginin kaybolması sorununu da getirmiştir. Bu yüzden; nitelikli bilgilerin bir araya getirilmesi, bir süzgeçten geçirilmesi ve toplu olarak yayımlanması oldukça mühim bir konu haline gelmiştir.
Elimizdeki bu eser, alan uzmanı editörlerin birbirine yakın çalışmaları bir hakem sürecinden geçirdikten sonra bir araya getirdiği, alanda yeni çalışmaya başlayan, birbirine yakın bilimlerin çalışmalarını merak eden lisans ve lisansüstü öğrenciler, akademisyenler veya bu alana ilgi duyan kişilerin istifadesine sunduğu uzun soluklu bir çalışmanın ürünüdür.

Yazarlar: Ahmet Mesut Caner, Aslı Er Akan, B. Ali Türkmenoğulları, Benan Dönmez, Berk Kesim, Ceyhan Tazefidan, Duygu Özgür, Emine Yıldız Kuyrukçu, Emrah Gökaltun, Erhan Akça, Fatma Zehra Çakıcı, Fazıl Akdağ, Fehime Yeşim Gürani, Gizem Özkan Üstün, Gülden Gümüşburun Ayalp, Halil Sencer Erkman, İbrahim Bektaş, İhsan Akşit, Melih Bozkurt, Meltem Kocaman, Metin Demir, Mine Baran, Murat Çağlar Baydoğan, Mustafa Yeğin, Müge Özkan Özbek, Onur Erman, Osman Dolaş, Özlem Şenyiğit, Pınar Dinç Kalaycı, Rıfat Gökhan Koçyiğit, Rüya Ardıçoğlu, Semra Arslan Selçuk, Sena Gülbahar Tuncel, Soofia Tahira Elias Özkan, Süheyla Büyükşahin Sıramkaya, Tülay Canbolat, Vacide Betül Kurtuluş, Yaprak Tanrıverdi, Yavuz Arat, Zahide Salan, Zübeyde Özlem Parlak Biçer

Etiketler

Bir yanıt yazın