Mimarlar Tarkett Paris Shoowroom’u Gezdi

Tarkett, 22-24 Ağustos 2013 tarihlerinde Paris showroom'u Tarkett Studio'ya 25 kişilik gezi turu düzenledi.

Mimar, inşaat mühendisi ve kontrolör gruplarından oluşan ekip, 3 gün boyunca rehber eşliğinde Paris’i keşfetti. Showroomda geçirilen dolu dolu bir günde, davetliler, Tarkett zemin kaplaması uygulamalarını yerinde gördü; projeleri için ilham verecek farklı örneklerini yakından inceleme fırsatı buldu.

Tarkett’in 4000 m2’ye yayılmış olan 4 katlı showroom merkezinde, her türlü iç mekan zemini için en uygun çözümler sunuluyor. Sağlık, eğitim, ofis, mağaza, endüstri, konaklama, spor, yaşlı bakım sektörlerinin fonksiyonel ve çevresel ihtiyaçlarına en uygun öneriler veriliyor. PVC zemin kaplaması, linolyum, lamine ve laminat parke olmak üzere Tarkett Studio’da bütün ürün gruplarının döşenmiş örnekleri bulunuyor. Her alanda hizmet verilen sektörün örnek bir uygulaması görülebilir; örneğin sağlık sektörü için oluşturulmuş hasta odası örnek uygulamasında iQ Optima’nın sedye tekerleğine karşı dayanımı birebir incelenebilir.

Türkiye genelinde mimari bürolar ve üniversiteler, İstanbul İl Özel İdare ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan davetlilerin katıldığı gezi, gelecek yıl farklı katılımcılar ile tekrarlanacak.

Tarkett Studio’yu buradan inceleyebilirsiniz. 

Etiketler

Bir yanıt yazın