Mimarlar Serge Ferrari – Wine&Fabrics Etkinliğinde Buluştu

12 Ekim Perşembe günü Serge Ferrari Türkiye ekibi tarafından düzenlenen Wine&Fabrics etkinliğinde davetliler hem firmanın ürünleri hakkında bilgilendiler, hem de şarap tadımı eşliğinde renklerin mimarlığa olan etkisini keşfetme imkanı buldular.

Serge Ferrari Türkiye Müdürü Burç Ekser tarafından yapılan hoşgeldiniz konuşmasının ardından söz alan İsviçre merkezli Profil Tension System Genel Müdürü Stéphane Lapouge, Serge Ferrari’nin geniş ürün gamı, cephe ve akustik uygulamalardaki kullanım alanları ile ilgili bir konuşma yaptı.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan tasarımcı Alp Nuhoğlu konuşmasında, tasarımlarında nelere dikkat ettiği, Serge Ferrari ürünlerinin mobilya tasarımları için çok farklı renk seçenekleri sunduğu ve kolay işlenebilirliliğinden bahsetti. ÇI-TA Marine firmasından Metehan Yükselen ise konuşmasında gemilerde ve yatlarda yapılan oturma grubu tasarımları ve kullandıkları Serge Ferrari ürünleri ile yapılmış tasarımlardan bahsetti.

Renk uzmanı ve danışmanı Oya Komar renklerin mimariye olan etkisini örneklerle ve interakitf bir sunum eşliğinde davetlilerle paylaştı.

Son olarak gecenin temasına vurgu yapmak üzere söz alan şarap tadım uzmanı Murat Yankı, şarabın tarihsel yolculuğunu farklı şarap tadımları eşliğinde anlatarak davetlilere farklı ve keyifli bir deneyim yaşattı.

Etiketler

Bir yanıt yazın