MEÜ Tasarım Topluluğu Öğrenci Yarışma Projeleri Sergisi

Mersin Üniversitesi Tasarım Topluluğu, Mimarlık Fakültesi'nde Öğrenci Yarışma Projeleri Sergisi düzenledi. Etkinlikte mimari yarışmalara katılan, ödül alan öğrenciler ve Alanda deneyimli uzman mimarlar deneyim paylaşımında bulundu.

MEÜ Tasarım Topluluğu tarafından düzenlenen ve Mimarlık Fakültesi Öğrencileri M. Kutay Eser ve Derya Uysal’ın küratörlüğünü üstlendiği, Öğrenci Yarışma Projeleri Sergisi ve Deneyim Paylaşımı etkinliği, Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde gerçekleşti. Bu etkinlik, alt sınıflardaki öğrenciler arasında yarışma kültürünü geliştirmeyi ve yarışmalara katılımı artırmayı hedefledi.

M. Kutay Eser, Tasarım Topluluğu’nun bu dönem gerçekleştirdiği faaliyetlerden ve yarışma projelerinden bahsederek, öğrencilere kendi deneyimlerini aktardı. Ardından, Ezgi Erkul, yarışmalara hazırlık sürecini ve edindiği deneyimleri katılımcılarla paylaştı. Etkinliğe konuk olan Peyzaj Mimarı Cem Güneri, Mimar Eşref Gökalp ve Mimar Rumet Şahin ise kendi alanlarındaki deneyimlerini dinleyicilerle paylaşarak etkinliği zenginleştirdiler.

Sergide, Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin yarışma projeleri sergilendi ve katılımcılar, bu projeleri yakından inceleme fırsatı buldular.

Sergi Katılımcıları: Fatma Ezgi Erkul, Bahar Deniz Büyüktaş, Eylem Dilan Bahtiyar, Ahu Zülal Yetkin, Adnancan Akarfırat, M. Doğa Kaplan, Onur Yüksel, Salih Erkök, Umut Tezcan, Beyza Eren, Tolga Kılınç, M. Kutay Eser ve Derya Uysal

Etiketler

Bir yanıt yazın