Melike Altınışık Architects ‘Seul Robot & AI Museum l RAIM Hologram-MAA’ Projesi ile 2022 Archi-Collection’da

MAA - Melike Altınışık Architects ‘Seul Robot & AI Museum l RAIM Hologram-MAA’ projesi ile Güney Kore Seul’de, Architecture Design Institute of Korea (ADIK) ev sahipliğinde düzenlenen '2022 Archi-Collection' Sergi ve Müzayedesi’nin ikincisinde yer alıyor. 7 Mayıs 2022'de Melike Altınışık'ın konferans sunumu ile kapılarını ziyaretçilerine açan 'Archi-Collection' 27 Mayıs 2022'ye kadar Seul'deki POSCO The Shape Gallery'de ziyaret edilebilecek.

2018 yılında 1.si düzenlenen Archi-Collection sergisi bu yıl da “Mimari tasarım mirasını keşfetmek, gelecek nesillerdeki değerini ortaya çıkarmak, mimari tasarım konusunda toplumu bilinçlendirmek ve bireylerin bu mirasa sahip çıkabileceği bir kültür oluşturmayı” hedefliyor. Archi-Collection’ın amacı aynı zamanda çağdaş mimarlık tarihindeki anlamlı eserleri tanıtmak ve ilk Kore Mimarlık Müzesi için özel arşivler oluşturmak.

‘2022 Archi-Collection’, bu sene müzayedede, tanınmış on yedi uluslararası mimarı, otuz seçkin eseri ile birlikte ağırlıyor. MAA – Melike Altınışık Architects de Seoul Robot & AI Museum l RAIM Hologram-MAA projesiyle etkinlikte yer alıyor.

7 Mayıs 2022’de Melike Altınışık’ın konferans sunumu ile kapılarını ziyaretçilerine açan ‘Archi-Collection’ etkinliğine Alvora Siza, Christian Portzampar, Daniel Libeskind, Jeongjoon Lee, Eun Young Yi, Seogoo Heo, Steven Hall gibi dünyaca ünlü mimarların eserlerinin yer aldığı Mimari Müzayedesi ile devam edildi. Sergi, 7 Mayıs – 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında bir ay boyunca Seul’deki POSCO The Shape Gallery’de ziyaret edilebilecek.

Müzayededen elde edilecek gelir çeşitli yardım kuruluşlarına bağışlanacak. Ayrıca çocuklar için organize edilen ‘the Good Neighbors’ etkinliği, Architecture Design Institute of Korea (ADIK) tarafından desteklenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın