Melih Gökçek Twitter’dan iş teklifi yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara için projesi olan, fikir üreten ve bunu hayata geçirmek isteyen gençlere Twitter üzerinden iş teklifi sundu.

Sözleşmeli belediye personelinin kadroya geçmelerinin yakın bir tarihte kabul edileceğini belirten Başkan Gökçek, kanun çıkmadan yetenekli gençleri Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde değerlendirmek istediğini açıkladı. İş teklifini değerlendirmek isteyen gençlerin, en geç bir hafta içinde www.melihgokcek.com adresine girip ‘Projem Var’ bölümünde anlatıldığı şekilde, eğitimden sağlığa, peyzajdan trafiğe pek çok konuda hazırladıkları projelerini Başkan Gökçek’e göndermeleri gerekiyor.

Başkan Gökçek, attığı twitler ile şöyle duyurdu: “Sevgili Twitter alemi, sanıyorum yakın bir tarihte sözleşmeli belediye personelinin kadroya geçmeleri kanun olarak kabul edilecek. Kanun tarihinden itibaren de sözleşmeli personel tarihe karışacak. Kanun çıkmadan kabiliyetli gençleri tespit etmek ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde değerlendirmek istiyorum. Size sunacağım şu başlıklarda veya benim düşünemediğim ama sizlerin aklına gelen konularda projelerinizi bekliyorum.”

Konu başlıklarını ‘çevre, ulaşım, trafik, sosyal veya kültürel faaliyetler, çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar, engelliler, spor, eğitim, sağlık, peyzaj, turizm ve sizin teklifleriniz’ olarak açıklayan Başkan Gökçek, projelerini iletmek isteyen gençlerin http://www.melihgokcek.com’ adresine girip ‘Projem Var’ bölümüne bakmasını istedi. Başkan Gökçek, teklifini, “Ankara için belediyemiz bünyesine yeni başarılı arkadaşları ilave etmek bize gurur verecektir… müracaatlarınızı bekliyorum. Süreniz bir hafta, çünkü kanun çıktıktan sonra sözleşme yapmamız mümkün değil” diye sonlandırdı.

Etiketler

Bir yanıt yazın