Mega Projeler Artık Online

İstanbul'un mega projeleri bundan böyle online olarak takip edilebilecek.

İstanbulSMD’nin katkılarıyla oluşturulan İstanbul’un Mega Projeler haritası farklı ölçekteki birçok projeye dair detaylı bilgiyi biraraya getiriyor. İnteraktif harita http://www.megaprojeleristanbul.com/ adresinde araştırmacıların bilgisine sunuluyor.

İstanbul’a dair güncel projelerin yer aldığı haritada birçok projenin konum, plan, hava fotoğrafları, teknik bilgileri ile detaylı bir zaman çizelgesine erişmek mümkün. Kısa süreli aralıklarla güncellenecek olan sitede gerçek mekanın ve inşaat süreçlerinin ilerleme safhalarını da gözlemleme olanağı sunuluyor.

MEGAİSTANBUL sitesinin, analitik çalışma yapmak isteyen tüm mimar, şehir plancısı ve diğer ilgili bilim insanları için yararlı bir kaynak olması hedefleniyor.

Etiketler

2 yorum

  • arman-akdogan1 says:

    Bize Kaynak olacak umarız fakat Serbest Mimarlar Derneğinin hazırladığı haritada belirtilen noktalardaki projelerin mimari müelliflerine ait hiçbir satır yok. Bulunamadığı içinmi?

  • murat-tulek says:

    Merhaba. Projelerin müellifleri eğer belliyse kaynağıyla beraber yer verdik. Projelerin künyesinde bulabilirsiniz. Eğer bir müellif gözükmüyorsa, açıklanan bir müellif olmadığı içindir. Eğer gözden kaçırdığımız bir şey veya eklemediğimiz bir müellif varsa info@megaprojeleristanbul.com adresinden -kaynağıyla beraber- bize gönderirseniz hemen siteye ekleyebiliriz.

Bir yanıt yazın