ME-MADE Expo İçin Geri Sayım Başladı

İtalya'nın önde gelen inşaat sektörü fuarı ME-MADE Expo için geri sayım başladı. Yapı Kabuğu ve İnşaat’ı konularını içeren iki fuar salonu, dört pavyon, önemli ortaklıklar ve zengin etkinlik takvimi, iş dünyasına sinerji yaratmaya yönelik araç ve fikirler sağlayacak.

15 – 18 Kasım 2023 tarihleri arasında Fiera Milano, Rho’da düzenlenecek ME-MADE Expo, şimdiden gündeminize koyabileceğiniz çok ilginç bir edisyon olmaya hazırlanıyor.

ME-MADE Expo’yu ziyaret etmek için pek çok neden var: 500 firma, çok sayıda prestijli marka, tüm yapı sektörü tedarik zincirini temsil eden bir sergi, en önemli konularda güncelleme ve karşılaştırma için önemli fırsatlar sunacak kongre, çalıştay ve sergileri içeren 100’den fazla etkinlik…

İnşaat Fuarı

2. ve 4. pavyonlarda yer alan İnşaat Fuarı, bina ve yenilemeye yönelik ürün ve çözümlerin çok yönlü bir görünümünü sunuyor. Tasarım için yazılım ve teknolojiler, Yapı Bilgi Modellemesi (BIM), yapı kimyasalları, yapılar ve altyapılar için inşaat sistemleri, anti -sismik çözümler, güvenlik ve şantiye ekipmanları, enerjinin yeniden geliştirilmesi, ısı yalıtımı ve konfora yönelik öneriler; iç mimariye yönelik malzemeler, kaplamalar, son olarak binalar ve sistemler arasındaki entegrasyona yönelik çözümler sunuyor.

Yapı Kabuğu Fuarı

Salon 1 ve 3’te yer alan Yapı Kabuğu Fuarı, mimarinin estetik değerini enerji verimliliği ve konforla birleştirebilen ve en zorlu iklim zorluklarına ve en son inşaat ve tasarıma giderek daha verimli bir şekilde yanıt verebilen ürün ve çözümleri sergileyecek. Bu nedenle kapılara, pencerelere, demirbaşlara ve donanımlara yer verilecek. Cepheler ve çatılar; bileşenler ve aksesuarlar; kapı ve pencere üretimine yönelik makineler; gölgelendirme ve otomasyona yönelik panjurlar ve çözümler ve son olarak dış mekan, güneş koruması…

Fuar, etkinlik takvimi hakkında detaylı bilgi burada.

Etiketler

Bir yanıt yazın