Material ConneXion® İstanbul Yapı-Endüstri Merkezi’nde Eylül’de açılıyor

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki merkezi olan Material ConneXion® ile imzaladığı işbirliği anlaşması çerçevesinde “Material ConneXion® İstanbul” adıyla kurulan merkez YEM’in Fulya’daki binasında açılıyor.

Material ConneXion® İstanbul’da açılan malzeme kütüphanesi ile ülkemizdeki tasarımcılar, malzeme üreticileri, akademisyenler, inovasyon ve tasarım liderleri için önemli bir platform yaratılacak, Türk tasarım dünyasının yeni jenerasyon ürünlerle tanışmasına katkı sağlanacak.

1997 yılında Amerika’da George M. Beylerian tarafından kurulan, New York merkezli Material ConneXion®, “Her fikrin bir malzeme çözümü vardır” görüşüyle çalışmalarını dünyanın 8 ayrı noktasındaki ofisleriyle sürdürüyor. Material ConneXion® İstanbul malzeme kütüphanesinde 500 yeni malzemenin sınıflandırılmış bir derlemesinin yanısıra online veri tabanı üzerinden 6.000’in üzerinde malzemeye anında erişim hizmeti sunulacak, ayrıca firmalara özel proje hizmeti verilecek; tasarım konferansları ve sergiler düzenlenecek. Profesyonellere projeleri veya ürünleri için yeni malzemeler bulmada ve malzeme üreticileri ile kullanıcılar arasında iletişim kurmada bilgi ve danışmanlık hizmetleri sunacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın