Massimiliano Fuksas ICBEST Istanbul’a Ana Konuşmacı Olarak Katılıyor

15-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Kampüsü'nde düzenlenecek ICBEST Istanbul Konferansı'na bildiri göndermek için son gün 1 Nisan.

The International Conference on Building Envelope Systems and Technologies (ICBEST), mimarlar, tasarımcılar, inşaat mühendisleri, yapı malzemesi üreticileri, yükleniciler, araştırmacıların ve öğrencilerin bir araya gelerek “Bina Kabuğu Sistemleri ve Teknolojileri”ni tartıştıkları ve alanın kuramsal temelini oluşturulduğu en önemli uluslararası konferanslardan biri. ICBEST Istanbul’da davetli konuşmacılar, paneller, özel oturumlar, paralel oturumlar ve öğrenci çalıştayları konferansın bilimsel bölümünü oluşturuyor.

Prof.Dr. Aslıhan Tavil ve Prof.Dr. Oğuz Cem Çelik eş başkanlığında, Mimarlıkta Yapı ve Yapım Teknolojileri ve Yapı ve Deprem Mühendisliği çalışma grupları öğretim elemanlarının organizasyonuyla “Interdisciplinary perspectives for future building envelopes” teması altında Taşkışla’da düzenlenecek, konferansın önemli 2 ana konuşmacısı var. Bunlar, Massimiliano Fuksas ve Tim Macfarlane.

15 Mayıs’taki kayıt ve kokteylin ardından, ana konuşmacıların katılacağı etkinlikler ve paralel sunumlar 16-18 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Konferans ile ilgili detaylı bilgi http://icbestistanbul.com/ adresinden, Twitter ve Facebook hesaplarından takip edilebilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın