Markalı ve Nitelikli Konut Sektörü Markalı Yan Sanayiine Cesaret Verdi

Türkiye'de her sektörde yaşanan markalaşma stratejileri, markalı konut sektörünün desteğini alan yerli yan sanayine de cesaret verdi.

Yüzde yüz yerli marka Adell Armatür Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Topçu, İnanlar İnşaat organizasyonuyla kamuoyuna yaptıkları yerli marka çağrısının bir başlangıç olduğunu konut için markalı değer üreten yerli firmaların Kuzey Afrika’dan Avrupa Birliği’ne kadar rekabet eder düzeye geleceklerini söyledi.

Yeni bir küresel dalgalanma beklentilerinin yaşandığı bir dünyada yerli markalar için fırsatlar oluştuğunu belirten Adell Armatür Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Topçu, markalaşma çalışmalarına yeni yatırımlar ve Avrupa’dan alacakları yeni bir markayla devam edeceklerini söyledi. Recep Ali Topçu “Markalı ve nitelikli konut üretimi inşaat yan sanayine de cesaret ve güç verdi. Konut üreticileri yerli sanayi ile markalaşma sürecini gerçekleştirmeyi tercih ediyor. Çünkü yerli markayla birlikte ilerlemek hem onlar için satış sonrası hizmetler anlamında müşteri memnuniyetini garanti altına alıyor hem de peşlerinden yan sanayilerine de güç veriyor. Emek yoğun bir sektör olan banyo ve mutfak armatürleri sektöründe yerli ürün tercihi gerek cari açığımızın ve işsizliğin önlenmesinde pek çok faydalar sağlayacaktır milli ekonomimize. Adell armatürleri ülkemizin ilk 6 yıl satış sonrası servis garantisi ile satılan ürünlerdir. Müşteri hizmetlerimizi, sektörde ilki gerçekleştirerek kurmuş ve SGS tarafından belgelendir olduğumuz ISO 10002 Müşteri Hizmetleri ve Şikayet Yönetim Sistemi ile sistematik halde yürütüyoruz. Müşteri memnuniyeti çalışmalarımız ile üretim, pazarlama iletişimi ve satış sonrası müşteri hizmetlerine odaklanmış durumdayız” şeklinde konuştu.

Etiketler

Bir yanıt yazın