Manço Mimarlık’ın Moulin Rouge Dans Okulu ve Mardin’de Cami Projelerine Ödül

Manço Mimarlık tarafından tasarlanan Mardin’de Cami projesi, The Architecture Community TAC Dünya Tasarım Ödülleri 2020’de Kamusal Yapı Konsept kategorisinde kazanan proje olurken, Moulin Rouge Dans Okulu projesi de “Tasarlanmış” kategorisinde 34. Dönem World Architecture Community ödülü aldı.

Manço Mimarlık tarafından ulusal yarışma için tasarlanan Mardin’de Cami projesi, The Architecture Community TAC Dünya Tasarım Ödülleri 2020’de Kamusal Yapı Konsept kategorisinde kazanan proje oldu. Dünyaca ünlü mimarlık ofisi Gensler’in ortaklarından Randy Guillot, ABD’nin önde gelen mimarlık okullarından Pratt Institute profesörlerinden Edwin Zawadzki gibi isimlerden oluşan uluslararası jürinin değerlendirmeleri sonucunda ödüle layık görülen proje daha önce de 32. Dönem World Architecture Community 10+5+X ve 2019 UDAD Urban Design & Architecture Design ödüllerini kazanmıştı.

Yine Manço Mimarlık tarafınca uluslar arası bir yarışmaya sunulan Moulin Rouge Dans Okulu projesi de daha önceki dönem kazananları ve onursal üyelerin oluşturduğu jürinin değerlendirmeleri sonucunda Fransa, Danimarka, Vietnam, Tunus, Arjantin, Mali, Güney Kore, Türkiye, İran, Mali ve Ruanda’dan projeler ile birlikte “Tasarlanmış” kategorisinde 34. Dönem World Architecture Community WA 10+5+X Ödülü’nü kazananlar arasında yer aldı.

Etiketler

Bir yanıt yazın