Maison&Objet Eylül Edisyonunu Dijital Deneyimlere Dönüştürüyor

Maison&Objet dijital fuar 4-18 Eylül tarihleri arasında katılımcı markaların ilham veren sunumları ve dijital konferans programı ile birlikte ücretsiz olarak ziyaretçiler ile buluşuyor.

Bu dijital fuar deneyimi temel olarak ikiye ayrılıyor; MOM (Maison&Objet and More) üzerinden erişilebilen atmosferik ürün tanıtımlarının gerçekleştiği Dijital Showroom’lar ve sektörün önde gelen isimlerinin güncel gelişmeleri tartışacağı Dijital Konferanslar. Dijital Fuar’ın kapsamı ve işleyişi ile ilgili detaylar için tıklayın.

MOM Digital Showrooms

Maison&Objet 2016 yılından beri MOM (Maison&Objet and More) isimli dijital platformu üzerinden markaları 400.000 global satın almacı ile bir araya getiriyor. Bu platform M&O katılımcısı markalar için koleksiyonlarını sergileyebilecekleri bir alan ve dijital toplantılar yapabilecekleri bir mecra. Bu sinerji yaratan platform üzerinden M&O Eylül 2020 edisyonunda katılımcı markaların yeni koleksiyonlarını sergileyebilecekleri bir dijital showroom formatı geliştirdi. MOM üzerinden katalog sipariş edip, randevu almak mümkün.

Digital Talks

M&O ilham ve sektör analizlerinin ücretsiz sunulduğu birçok konuşma ve tartışmayı içeren bir program sunuyor. Sektörün önde gelen yaratıcı profilleri, trend ajansları, mimarlar, tasarımcılar, iç mimarlar ve perakende uzmanları burada buluşacak. Online konferanslar, ürün seçkileri ve tanıtımları, podcastler ve röportajlar aracılığıyla ev dekorasyonundaki son gelişmeleri takip etme şansı olacak.

Program içeriğine ulaşmak ve istediğiniz aktivite için kayıtlarınızı yaptırmak için tıklayın.

Etiketler

Bir yanıt yazın