MAISON&OBJET, Enerjilerine yön veriyor

MAISON&OBJET, yılda iki kez, Eylül ve Ocak aylarında, dünyanın lider ev modası etkinliğini düzenleyerek tüm iç tasarım meslek alanlarını bir araya getiriyor.

Çeşitli iç tasarım sektörlerini harekete geçirme ve bir araya getirme enerjisi

Perakende alıcılar, şartname hazırlayıcılar ve küçük ve büyük ölçekli ihracatçılar, Paris Nord Villepinte Sergi Merkezi’nde buluşarak yeni yaratıcılık örneklerine tanıklık ediyor, değişen trendleri değerlendiriyor ve şirketlerinin geleceğini planlıyorlar.

Ziyaretçilerle birlikte gelişme enerjisi

MAISON&OBJET, yıllar içerisinde fuar alanının planını netleştirdi ve seçkisini kapsamlı, anlaşılır ve yapılandırılmış bir genel bakış sunacak şekilde geliştirdi. Artık fuarı ziyaret etmek, karar vermek ve irtibat kurmak daha kolay.

Esini canlandırma enerjisi

MAISON&OBJET, iş toplantılarına ek olarak, kendisini keşifleri teşvik etmek ve MAISON&OBJET Observatory’yle mevsimin etkilerini deşifre etmek için de bir fırsat olarak sunuyor. Bu etkiler, her etkinlikte, Elizabeth Leriche, Nelly Rodi ajansından Vincent Grégoire ve Croisements ajansından François Bernard tarafından tasarlanan üç Esin forumunun yaratılmasıyla ortaya konuyor. Dolayısıyla bir Odile Decq retrospektifi (MAISON&OBJET Yılın Tasarımcısı 2013) ve Joseph Dirand (scènes d’intérieur Yılın Tasarımcısı 2013), Philippe Boisselier ve Jean-Philippe Nuel’in salon planı tasarımlarını içeren bu etkinlik, aynı zamanda, yetenekli tasarımcıların anlatımlarını keşfetmek için de bir fırsattır.

Etkinliğin sunduğu bir diğer fırsat da, Motoko Ishii ve Akari Lisa Ishii’nin Japan Creation’ın ışıklarıyla hazırladıkları Light Essentials adlı muhteşem enstalasyonla aydınlatma harikalarını izlemektir. matériothèque matériO’yla da bu alandaki en yeni malzemeler hakkında bilmek istediğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

Ve, son olarak, BUSINESS LOUNGE konferanslarıyla düşünme, PERAKENDE ALANINDA öncü dağıtım modelleri hakkında bilgi alma ve Métiers d’Art de France forumunda belli başlı Fransız ustaların becerilerini hayranlıkla izleme fırsatını da bulacaksınız.

Yaratıcılığın etkisini destekleme ve tanıtma enerjisi

MAISON&OBJET için yaratıcılığa destek olmak, ilk olarak, Talents à la Carte projesiyle ve Métiers d’Art de France yarışmasıyla en çok umut veren yetenekleri teşvik etmek anlamına gelir. MAISON&OBJET, ayrıca, PARİS TASARIM HAFTASI’yla genel kamuoyunda yaratıcılığın etkisine katkıda bulunur. Mart 2014’te Singapur’da MAISON&OBJET ASIA’nın lansmanıyla bunu dünyanın başka yerlerine de taşıyacağız.

Canlı bir pazara ayak uydurma enerjisi

Son hedefimiz de, bir zamanlar çok parçalı durumdaki bir sektörü başarıya ve gelişmeye yönlendirmek ve bunu giderek daha da çeşitlenen hizmetler sunarak başarmaktır. Bunun için BUSINESS LOUNGE VE PERAKENDE ALANI gibi toplantı ve networking alanları sunuluyor, en etkili oyuncular özel olarak karşılanarak Kulüp’te konuk ediliyor ve yıl boyunca takip ediliyor, şartname hazırlayıcılarını yönlendirmek için spécialarchi.designer yolu gibi hedeflenmiş yollar işaretleniyor ve ayrıca, Eylül 2013’ten itibaren tüm ziyaretçilerin kendilerine özel fuar ziyaretlerini yaratmalarına izin verecek yeni MyM&O hizmeti sunuluyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın