MAD Architects Hyperloop Transportation Technologies ile İş Birliğine Gidiyor

MAD Architects, yüksek hızlı bir ulaşım sisteminin geliştirilmesi için Hyperloop Transportation Technologies (HyperloopTT) ile iş birliği yaptı.

HyperloopTT, 2013’ten beri aşırı kalabalık, trafik sıkışıklığı ve çevre kirliliği konuları üzerine çalışıyor. Şirket, dünyanın en gelişmiş düşük basınçlı, yüksek hızlı sürdürülebilir tüp tabanlı taşımacılığını tasarlayarak, birbirinden uzak mesafedeki insanları ve şehirleri hızlı bir şekilde bağlayarak ulaşımda devrim yaratmayı amaçlıyor.

HyperloopTT, kırsal kesimden, çöllere ve kentlere kadar ulaşım sistemine entegre edilebilecek, çok yönlü strüktürel pilon tasarımı için MAD Architects ile çalışacak.

MAD’in tasarımı, seyahatin geleceğini dönüştürürken, doğal olmayanın doğa ile yeni bir kentsel altyapı aracılığıyla nasıl birleşebileceğini, kamusal alanı planlamamızı ve kullanmamızı yeniden şekillendirme yeteneğine sahip olduğunu gösteriyor.

Küçük Ayak İzi
Pilon tasarımı, sistemi yerden yaklaşık 7 metre yukarı kaldırarak fiziksel ayak izini en aza indiriyor. Bu da, karayolu trafiğine çarpma olasılığını ortadan kaldırarak, arazi kullanımı maliyetini azaltıyor.

Kentsel Tarım
Her pilonun tabanı, kentsel tarımı teşvik edecek şekilde tasarlanmış. Güneş enerjisiyle çalışan LED’ler, tesislerin sürdürülebilir olmasını, yeşil bir çevre ve gerçekten organik için bir altyapı oluşmasını sağlıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın