Maçka’ya St. Regis’i Geliyor

Demsa hedefine ultra zenginleri aldı... Eski Maçka Oteli’nin yerinde açılacak St. Regis 180 milyon $’a mal olacak. Otel 2014’ün ilk yarısında açılacak.

Dünyanın en büyük otel gruplarından Starwood Hotels & Resorts’un en lüks markası St. Regis, Türkiye pazarına Nişantaşı’ndan giriyor. Eski Maçka Oteli yerine konumlanan otelin hedef kitlesi yeni nesil ultra lüks gezginler olacak. 118 odası ve 180 metrekarelik bir kral dairesi bulunan otelin en önemli özelliği ise ‘kişiye özel uşak hizmeti’. Otel ödüllü mimar Emre Arolat imzasını taşıyor. DEMSA Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan St. Regis’in yaklaşık 180 milyon dolara mal olacağını söyledi.

Türkiye’ye güven tam

Türkiye’den çok umutlu olduklarını söyleyen Çetindoğan, “Ülkemize güvenimiz tam. Yatırımlarımızı da sürdüreceğiz” dedi. Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu Başkanı Michael Wale ise Türkiye’nin geleceği çok parlak” diye konuştu.

Her sonbahar Eylül fobisi

Son birkaç yıldır ülkede süregelen bir ‘eylül fobisi’ bulunduğunu ifade eden Çetindoğan, “Hep sonbahar yaklaşırken, tedirginlik başlıyor. Ekonomik olarak yılı şu anki seviyelerde tamamlarız” dedi.

Nobu otelle gelmek istiyor

St. Regis’in içine ünlü restoran zinciri Nobu’nun açılacağı bilgisinin doğru olmadığına dikkat çeken Çetindoğan, “Nobu restoranla birlikte otel de isteyince bu bize uymadı” diye konuştu.

Etiketler

Bir yanıt yazın