London Turkish Architects Association (LTAA) – Londra Türk Mimarlar Derneği Kuruldu

Mimarlık ve ilişkili kreatif endüstrilerde temayüz ve işbirliğini teşvik eden uluslararası bir profesyonel üyelik kuruluşu olan London Turkish Architects Association (LTAA) - Londra Türk Mimarlar Derneği kuruldu. LTAA'nın temel amacı, Londra'daki tüm Türk mimari ve tasarım topluluğunun kolektif çıkarlarını temsil etmek.

LTAA, mimarların birbirlerinden öğrenirken ve projeler, araştırma, atölye, yarışmalar, görüşmeler gibi çeşitli etkinlikler aracılığıyla, işbirliği ile zanaatlarında mükemmelleşebilecekleri bir ortam sunmayı amaçlıyor. Derneğin temel hedeflerinden birisi, hem profesyonel hem de akademik gelişimi teşvik edip, harmanlayarak ağ oluşturma için yerel bir zemin sağlamak. Ayrıca, hem İngiliz hem de Türk mimarların, tasarımcıların, üreticilerin ve inşaat endüstrilerinin bir araya getirildiği ortak bir profesyonel bağlam oluşturmak.

6 Ekim 2023 tarihinden itibaren üye başvurularını kabul etmeye başlayan dernek, Londra’da ikamet eden Türk mimar ve tasarımcı profesyoneller ile öğrencilere açık. Aynı zamanda, kentsel planlama, peyzaj mimarisi, çevre tasarımı, iç mimari, aydınlatma tasarımı ve mobilya tasarımı gibi ilgili yaratıcı disiplinlerdeki profesyoneller de derneğe üye olabiliyorlar. Üyelik başvurusu derneğin internet sitesi üzerinden yapılıyor.

Dernek etkinliklerinlerine, Eczacıbaşı VitrA’nın etkinlik ortaklığı ve ev sahipliğiyle, 16 Kasım Perşembe günü Londra showroom mağazasındaki lansman etkinliği ile başlayacak. LTAA lansman etkinliği, dernek misyonunu tanıtmayı, yeni bağlantılar oluşturmayı ve ilham verici olanaklar sağlayan bir akşam olmayı vaat ediyor.

Dernek hakkında daha fazla bilgi için www.ltaa.co.uk adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın