Kuvvet: Yeni binamız 2013’te tamamlanacak

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı Mustafa Kuvvet, yaklaşık 9 yıl önce temeli atılan Ankara yolu üzerindeki yeni hizmet binası inşaatını 2013 yılına kadar tamamlayacaklarını söyledi.

Üç katlı binanın son katını hizmet binası, ikinci katını toplantı salonları olarak kullanmayı planladıklarını belirten Kuvvet, binanın giriş katının da sergi ve atölye alanları olacağını belirtti. İsmetpaşa caddesindeki eski hizmet binasının yıkım işlemlerini tamamladıklarını ve burada bir iş merkezi inşa edileceğini dile getiren Kuvvet, “İsmetpaşa caddesindeki binayı tamamlayıp buradan elde edeceğimiz gelirle Ankara yolundaki yeni hizmet binamızın inşaatını bitireceğiz. Ankara yolundaki binayı tamamlamak için yaklaşık 2 milyon lira harcayacağız” diye konuştu.

ARSA TAHSİSİ

Yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip yeni hizmet binası inşaatına bugüne kadar 3 milyon 500 bin lira harcandığını belirten Kuvvet, “Binanın bulunduğu arazi hazineye ait. Temel atıldığında 2013 yılına kadar inşaatın tamamlanacağı taahhüt edilmiş. Biz bu taahhüt nedeniyle inşaatı bir yıl içinde tamamlamak durumundayız. İnşaatı tamamladıktan sonra hazine ile arsanın bize yeniden tahsisi ya da devri konusunu görüşeceğiz” dedi. 

Etiketler

Bir yanıt yazın