Kütahya Seramik ve Ece Grup Yeni İş Ortağı

Kütahya Seramik, banyo gereçleri üreticisi Ideal Standard’ın distribütörü Ece Grup’la önemli bir iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Kütahya Seramik ile Ideal Standard International Türkiye temsilcisi Ece Grup, 16 Ocak Pazartesi günü Kütahya Seramik Showroom’unda düzenlenen basın toplantısında yaptıkları iş birliğinin detaylarını açıkladı. Bu anlaşma ile, dünyaca ünlü banyo gereçleri üreticisi Ideal Standard ve Jado markasının ürünleri 1 Şubat’tan itibaren Kütahya Seramik’in tüm mağazalarında satışa sunularak tüketiciyle buluşacak. Bu sayede tüketiciler Kütahya Seramik mağazalarından yer ve duvar seramiklerinin yanı sıra küvet, hidromasaj sistemleri, banyo mobilyaları, vitrifiye seramik ürünler ve banyo aksesuarlarını temin edebilecekler. “Total Bathroom” sloganıyla tüm banyo ürünlerini portföyünde bulunduran Ideal Standard ürünleriyle beraber, Kütahya Seramik mağazaları komple banyo çözümleri sunan merkezler haline geldi.

Kütahya Seramik Porselen Turizm AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Güral, düzenlenen basın toplantısında yapılan iş ortaklığıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Kütahya Seramik olarak satışa sunduğumuz ürün yelpazesini her geçen gün genişletmeye ve tüketicilerimize beğenilerine uygun farklı alternatifler sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Ece Grup ile yaptığımız bu iş birliği bizim için büyük önem taşıyor. 1 Şubat’tan itibaren, yer ve duvar seramiklerimizin yanı sıra Ideal Standard ve Jado ürünlerini de Kütahya Seramik müşterileriyle buluşturarak mağazalarımızda A’dan Z’ye banyolarını oluşturmalarını sağlayacağız. Böylelikle banyo kategorisinde sunduğumuz ürün gamı da tamamlanmış oldu. Bu iş ortaklığının Kütahya Seramik ve Ece Grup’un yanı sıra sektörümüzün gelişimine de katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

Toplantıda konuşan Ideal Standard Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Yakup Fırat, Ideal Standard’ın çalıştığı ünlü tasarımcılarla tüketicilere fonksiyonel ve estetik ürünler sunan, dünya çapında bilinirliği çok yüksek bir marka olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Yaptığımız bu iş birliğiyle Kütahya Seramik mağazalarında dünyanın en lüks showroom’ları ile aynı ürünlerin kullanıcılara sunulacağını, yeni yapılanmanın Kütahya Seramik’in küresel marka olma yolunda önemli bir adımı olmasının yanı sıra, Ideal Standard’ın da daha fazla kullanıcıyla buluşmasını sağlayacağını söyleyebiliriz.”

Günümüzün en son teknolojilerinin kullanıldığı üretim tesislerinde, binlerce desen ve renk seçeneğinde, yüzlerce farklı ebatta, yer-duvar karosu, sırlı porselen karo ve cam mozaik üretimi gerçekleştiren Kütahya Seramik, Ece Grup’la yaptığı bu iş birliğiyle banyo kategorisindeki ürün gamını da tamamladı. Dünyanın en prestijli yapılarında kullanılan Ideal Standard ve Jado markalı ürünleri satışa sunmaya başlayacak olan Kütahya Seramik, tüketicilere ayrıcalıklı banyo çözümleri sunuyor. Bu iş birliğiyle birlikte dünyanın en prestijli yapılarının vazgeçilmez markalarından Ideal Standard ve Jado ürünleri 1 Şubat’tan itibaren Türkiye’nin dört bir yanındaki Kütahya Seramik mağazalarında bulunabilecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın