Kullandığınız Kalem Kişiliğinizi Ele Veriyor

Fikirlerin çizgilere dönüşüp, potansiyel üç boyutlu yapılara evrilmesini sağlayan en önemli mimari araçlardan biri olan "kalem", kullanıcıları hakkında da son sözü söylüyor.

Dolma Kalem

Dolma kalem kullanan mimarlar, planların elle çizildiği zamanlara dair hikayeler ve CAD’ın piyasaya sürülmesinden bu yana mimarinin büyüsünü nasıl kaybettiğini, daha az deneyimli iş arkadaşlarına anlatan olgun ve zeki bireylerdir. Ofisteki herkes onların dolmakalem kullandığını bilir çünkü unutmalarına izin vermezler.

Uçlu Kalem

Teknik olarak bir kalem olmayabilir ancak birçok mimarin tercihidir. Son derece meşgul kişiler olarak, mekanik kalem kullanan mimarların kalemtıraş kullanmak için zamanları da sabırları da yok. Bu nedenle, olası hatalarını silebilme güvencesiyle sürekli çizim yapmalarını sağlayan bir çizim aleti tercih eden mimarların tercihidir.

0.05 mm Uçlu Kalem

Tasarıma dair bütün detayları, atık su borularına kadar çizecek mükemmeliyetçiliğe sahipler. Masaları, mimari dünyadaki gözlemlerle dolup taşan eskiz defterlerindeki gibi, kusursuz bir şekilde organize edilmiştir.

Serbest Akan Kalem

Toplantılarda, belli bir tasarım için yaklaşık yirmi farklı konsept sunabilecek yaratıcılığa sahipler. Gecenin ortasında kendilerine gelen son fikri not defterilerine karalayacak kadar meşgul beyinleri, sürekli bir şeyle yaratma peşinde.

“Biro” Tükenmez Kalem

“Biro” olarak da adlandırılan tükenmez kalemleri kullanmak ucuz ve keyifli. Tükenmez kalem pratik ve kendinden emin tasarımcıların tercih edeceği bir kalem olsa bile, yaratıcı ve ileriye dönük tasarımlar sunmayabilir.

Renkli Kalem Koleksiyonu

İyi bir donanıma sahip, yeni fikirlere ve çizimlere hazır olan bu kişilere tek bir kalem yeterli olmayacağı için, farklı ölçülerdeki uçlarıyla farklı renklerin birçok tonunun yer aldığı geniş kalemlikleri vardır.

Fırça Uçlu Kalem

Bu kalemi kullanan mimarlar, ürettikleri eserleri ile övünerek, saniyeler içinde çizdikleri konsept eskizlerle mimari ve sanatsal yeteneklerinin önünde saygıyla eğilmenizi sağlarlar.

Görseller: Andrea Vasquez

Etiketler

Bir yanıt yazın