KTÜ İç Mimarlık Kulübü’nün Hazırladığı “O’da”nın İlk Sayısı Yayında

Karadeniz Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Kulübü'nün hazırlayarak yayına sunduğu O’da dergisinin ilk sayısına dijital olarak erişilebilir.

Derginin son sayısını incelemek için tıklayın.

Derginin editör metninden:

O’da ne?

Bir kutu düşünün, içi belirsiz; ne sırrı belli, ne sınırı. Tüm gizi tamamen yaratıcısının hayal gücüne bırakılmış. Kimisi dünyaları sığdırır bu kutuya, kimisi bir fikri bile sığdıramaz. Özgür, yaratıcı düşüncelerin kanatlandığı bir kutudur bu. Ve birçok sanatçı doğurur. O’da bu kutu gibidir. Sadece bakmak değil, görünmeyeni görünür kılmak içindir. İçine dahil olana çok şey katar.

Oda dediğimiz sadece belirli eylemleri gerçekleştirdiğimiz, sınırları belli bir mekân mıdır? Aslında oda; kişinin özünü barındıran izler taşır. O yüzden sınır ögeleri, duvarlar değildir. Kişinin kendisidir. Sınırlar kendimizin koyduğu kadar vardır. Dileyen yere sağlam basar dileyen uçar. Odanın güzel yanı buradadır. Herkesin özgün fikrini senkronize bir şekilde bir araya getirebildiği bir alan vardır. Oda bu fikirlerin her tasarım ruhu taşıyan insana ulaşmasını hedefler.

Oda’da hepimiz bir birey, aynı zamanda bir bütünüz. ‘’O’da içimizden’’ sloganı buradan gelir.KTÜ İç Mimarlık Kulübü olarak biz hedefimizin ön eşiğini geçerken çoktan O’da ya dahil olduk. Sizin de dahil olmak için gelin bu dönem sayımızda neler hazırladık bir bakalım.

Etiketler

Bir yanıt yazın