KoruFlorya’da ev sahiplerine mimar desteği

Florya'nın son büyük konut projesi KoruFlorya'dan ev alanlar, Kreatif Mimarlık tarafından hazırlanan mekan konseptlerinden kendi zevk ve konforlarına uygun olanı seçip hayallerindeki evi şekillendirecekler.

Ev sahipleri 23 Aralık Pazar gününe özel olarak KoruFlorya satış ofisinde verilecek kahvaltı sonrası mimar Selim Cengiç’in önerilerinden de yararlanabilecek.

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Florya’nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan KoruFlorya projesinde ev sahipleri, proje için hazırlanan teşhir salonunda kendilerine sunulan iç mekan konseptlerini görüp seçmeye başlayacak. 23 Aralık Pazar günü KoruFlorya satış ofisinde yeni yılı önden kutlamak için düzenlenecek kahvaltı sonrası ev sahipleri, Kreatif Mimarlık tarafından hazırlanan Elegan ve Dinamik konseptlerinden kendi zevk ve konforlarına uygun olanı seçerek hayallerindeki evi şekillendirecekler.
Ev sahipleri, 23 Aralık Pazar gününe özel olarak Kreatif Mimarlık’ın kurucu ortaklarından mimar Selim Cengiç’in iç mekan tasarımı ilgili önerilerinden de yararlanabilecek. Cengiç, ev sahiplerinin yaşam biçimlerine ve aile yapısına uygun olarak hazırlanan Elegan ve Dinamik konseptlerin farkları ve bu iki konseptin dairelere nasıl uygulanabileceği ile ilgili ev sahiplerinin sorularını yanıtlayıp, bilgi verecek.

KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, “Yeni yılı karşılama kahvaltımızla hem KoruFlorya’da ev sahibi olanları, hem de KoruFlorya’ya ilgi duyan tüm ziyaretçileri ağırlama fırsatı bulacağız. Ev sahipleri teşhir salonumuzu gezerek kendi dairelerinin iç mekan tasarım alternatifleri konusunda da bilgi sahibi olacak” dedi.

Başından beri projenin şekillenmesinde bölge halkının düşüncelerinin etkili olduğunun altını çizen Özyurt, “Projeye başlamadan önce Florya bölgesinde oturan ailelerle focus grup çalışmaları yapmış, bu çalışmalardan aldığımız bilgiler doğrultusunda daire tiplerinden metrekarelere, yapıların dış görüntüsünden dekorasyon unsurlarına kadar pek çok detayı şekillendirmiştik. İç mekan konseptlerin seçiminde de ev sahiplerinin tercihleri bizim için çok önemli” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın