Kılıçoğlu 90. Yaşını Kutluyor

1927 yılında Eskişehir'de Sabri Kılıçoğlu tarafından kurulan Kılıçoğlu fabrikası Türkiye'nin ilk kiremit fabrikalarından biri. Bu yıl 90. yaşını kutlayan Kılıçoğlu basın mensupları ile Eskişehir'de bir araya geldi.

İki gün boyunca basın mensuplarını ağırlayan Kılıçoğlu’nun Hoşgeldiniz kokteyli ile başlayan basın toplantısında konuşmayı Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Barış Y. Özaydemir yaptı.

Barış Y. Özaydemir konuşmasına 90 yıllık Kılıçoğlu’nun kuruluş hikayesini anlatarak başladı. Firmanın 4. nesil yöneticisi olduğunu belirten Özaydemir ilk modern tesislerinin 1949 yılında kurulduğunu söyledi. Özaydemir ”O dönemin en ileri teknolojisi ile üretim yapan fabrika kendi elektriğini üretiyor. Bu dönemde hala birçok firma bu teknolojiyi kullanıyor. Ama önemli olan sadece ileri teknoloji değil 90 yıldır her gün önde olmak durumundayız. 90 yıllık kesintisiz liderlik en başta güven gerektirir. Güven kavramı bir çekim gücü oluşturarak, çalışanından müşterisine kadar tüm paydaşların lider etrafında kenetlenmesini sağlar” dedi.

Bunun arkasında bir felsefenin olduğunu sözlerine ekleyen Özaydemir birinci koşulun güven olduğunu söyledi.

Etiketler

Bir yanıt yazın