Kent Silüetlerinin Minyatür Figürlerinden Oluşan Yüzükler

Art is Therapy & 3D Box stüdyosunun tasarladığı yüzükler ünlü şehirlerden şaşırtıcı derecede ayrıntılı silüetlere sahip. Teti adlı koleksiyon, ünlü şehir silüetlerini reçineyle kaplı küçük dünyalar olarak yeniden canlandırıyor.

Tüm şehir modelleri bakır, gümüş, nikel ve altın olmak üzere dört malzemeden temin edilebiliyor. Şeffaf reçine ile kaplanan yüzüklerde her şehrin ünlü simge yapılarının minyatür figürleri yer alıyor.

“Seyahat etmek için biraz zaman harcayan herkes, favori bir yere fiziksel olarak tutunmak ister” fikriyle tasarlanan yüzükler, dünyanın en sevilen şehirlerinden önemli coğrafi ikonlara sahip: New York, Roma ve Londra.


Yüzükler, üç boyutlu baskı ve modelleme gibi en modern teknolojilerin geleneksel İtalyan kuyumculuğuyla birleşmesiyle yaratılmış.

“Estetik açıdan hoş olmanın yanı sıra, bu küçük şehir manzaraları sembollerle dolu. Tasarım fikri, sanat, tasarım ve her şeyden önce seyahat tutkumuzdan oluştu. Hepimizin belirli yerlerle ilgili anılarımız var. Hepimiz bir yerde doğduk, okumak ya da çalışmak için evlerimizden ayrıldık, bir yere aşık olduk, yeni arkadaşlar edindik, sevdiklerimizle seyahat ettik, favorilerimiz olan güzel yerlerde olağanüstü durumlar yaşadık. Ve bir Teti yüzüğü ile, seyahatlerimiz bizi nereye götürürse götürsün, bu anılardan uzaklaşamayız.”

Etiketler

Bir yanıt yazın