Kent Konseyi örnek oluyor

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, 2,5 yıl içinde 3 bin 200 etkinlik gerçekleştirerek Türkiye’ye örnek çalışmalar yaptıklarını söyledi.

TRT’nin çeşitli kanallarında yayınlanacak “Gerçek Gündem: Kalkınma” programına konuk olan Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, konsey çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

3 BİN 200 ETKİNLİK

Türkiye’nin en aktif kent konseyi olduklarını söyleyen Pala, 2,5 yıllık sürede yaklaşık 3 bin 200 etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bursa konuşuyor toplantıları, eğitim çalışmaları, konferans, seminer, panel, konser gibi birçok konuda gönüllülerle beraber çalıştıklarını anlatan Pala, konseyin kentteki sosyal ve kültürel hayatın merkezi olduğunu vurguladı.

GÜÇLÜ BİR YAPI

Her dünya görüşünden gönüllülerin katılımcı olduğu bir ortamı oluşturduklarını söyleyen Pala, “Bursa Kent Konseyi çok güçlü bir yapıdır. Bu güç sayesinde şehir ve kent hayatı ile ilgili en zor konuların bile üstesinden geliyoruz. Bunları anlatıyoruz ki, çalışmalarımız ülkemize ve diğer kentlere de örnek olsun. Bursa çok büyük bir kenttir. Bursa Büyükşehir Belediyesi ise İstanbul’dan sonra en güçlü belediye konumundadır. Bursa için Büyükşehir Belediyemiz ile güzel bir ortaklık gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Pala, Bursa Kent Konseyi çalışmalarının bu noktaya gelmesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli payı olduğunu da ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Etiketler

Bir yanıt yazın